Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian přijímá nabídku ke smíru s nadějí, že zamezí dalšímu krveprolévání. (Disney+)

Recenze (56)

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní nářez po všech stránkách. Scénáristicky výborné, vizuálně bezkonkurenční a hudebně perfektně podkreslené. Hlavně ale tady děj jede naplno a spojuje dříve zdánlivě bezúčelné epizody, které nyní získaly silný význam. Mandalorian má náběh na nejlepší sci-fi seriál nové generace, tak snad to klapne po otřesné Disneyho SW trilogii. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Energo paprsek, který má vlastnosti provazu? Tohle mi hlava nebere. Ale pohled na to, jak se baby Yoda tvářil, když po vzoru velkého Vadera škrtil republikovou super vojandu, ten zachránil všechno. Tohle je scéna, která vévodí nejen dílu, ale rozhodně celé sérii. Další útok ve stylu Riddicka, tentokrát černočerná tma. Mandalorian si skutečně bere inspiraci ze všech možných filmů a seriálů - tedy z těch úspěšných. Baby Yoda opět předvedl, jak moc OP je. Brzy z něj bude ještě větší a univerzálnější silák, než byl Revan. Co se konce dílu týče. Na jednu stranu velmi oceňuji benevolenci k zabití "jedné ze známých hodných postav, ke které si divák vybuduje vztah". Na stranu druhou, nebál bych se ještě víc pohrát si s city diváka a ukázat, jak surově umírá. Kromě toho energo lana dokonalý díl. Tleskám. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím nejlepší epizoda! Úžasný díl, ve kterém se vrací postavy z předešlých dílů, takže tohle byl nejspíš důvod, proč jsme dostaly celkem zbytečné díly, ale teď to do sebe skvěle zapadá, že mi nic z toho nevadí. Baby Yoda neskutečný! To jak s ním tvůrci pracují je bomba! Závěr? Nedejchal jsem. Očekávám skvělé finále. Gus z Breaking bad is here! :-D ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh první série se chýlí ke konci a tak nám děj začíná gradovat, ovšem že to bude takto kulervoucím způsobem, to jsem nečekal. Vždy jsem Star Wars považoval proti Star Treku za infantilní, ale s příchodem Rogue One jsem byl přesvědčen o opaku a Jon Favreau mě definitivně utvrdil v tom, že i Star Wars vás mohou přikovat do sedačky, pokud je má na starosti někdo, kdo má znalosti a hlavně KOULE! Kdo nedá 5 hvězd, nemá rád Star Wars. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší průměr. Bohužel stále nevyužívá svůj potenciál. Chválím, jak se postavy začli rozvíjet, děj konečně trochu navazuje. Jen ta nelogičnost mě vadí. SPOILER od kdy se drodi musí "učit"? ti byli ve SW vždy programováni. Proč jdou pěšky? to nemá šéf cechu žádný speeder nebo tvora? a běžné je nocovat venku, kde žijí predátoři schopní útočit? Než začnu akci, tak se ujistím, že "dítě" je v bezpečí, to je přece základ ENDSPOILER. Té hudbě jsem stále nepřišel an chuť. Stále mám pocit, že to jsou zfilmované herní epizody. "tady máš misi, potřebuješ partáky, vyzvedni tam a tam". To vysvětluje i ten bohužel plochý scénáře a špatnou logiku jen aby "vznikla mise" ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama