Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (123)

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že tady nepůjde nikdo proti proudu. Tohle je bez diskuse nejemotivnější díl ze všech. Gideon je skvělý (Eposito je herecký bůh a i přes větší prostor v tomto díle je trestuhodně málo využit), akce je KONEČNĚ filmová a choreografická. Efekty bezchybné. A konec? V Luka jsem moc nedoufal, ale provedení, jakým ho přivedli...na medaili. X-wing, černobílá obrazovka kvůli barvě meče...tohle je mistrovský kousek. A jeho tvář? Co na tom, že je trochu lesklá, když je to opravdu Hamillův Luke? 10/10 ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten pocit, kdy řveš jak malej kluk a přitom ti je třicet pět. Neskutečná jízda se strhujícími výkony protože na konci přijde i samotný .... ! Něco, co tu od Impérium vrací úder nebylo. Totální kulervoucí jízda s lahůdkovým Giancarlem Espositem! Doufám, že ho ještě budeme potkávat, protože to, co tu předvedl, je paráda. ()

Reklama

Hawaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně akce a super řežba, to bych chtěl v každým díle, ale pak to zazdí zoufalý melodrama. No fuj, úplně z toho tekl trapně uctivěj patos k předloze. Kurňa, SW jsou vo srandě, hravosti, lehkosti a vo hláškách a ne že se všichni posérou a čučej jak tvrdý Y páč dorazil ňákej ztuhlej hejhula. To bylo fakt trapný a vypadalo to jak z amatérskýho fanfilmu. Za to bych je nakopal. To mě fakt nedojalo. A já chtěl bejt dojatej. Jediný z koho šel trošku strach byl Giancarlo Esposito, ten to zahrál dobře. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tým se dává dohromady a záchranná mise může začít. Naštěstí se u této epizody nikam nespěchalo. Tvůrci si dali záležet na choreografii soubojů, i správnému dialogu. Krásně to plynulo, dostali jsme cylony, Starbuck pilotovala vesmírnou stíhačku a na závěr přišel moment, který bude v nejbližších dnech a týdnech plnit všechny weby, stránky a memy. Vydařené ukončení druhé sezóny. Podívejte se i na potitulkovou scénu, zjistíte jaká postava bude mít realizovaný nejbližší spinoff. ()

Šimpy

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER! Stačilo mi vidět posledních 12 minut tohohle dílu...za prvé proto, abych se orientoval v ději a zadruhé proto, abych neztrácel čas předchozími díly. Bože, jak laciný závěr. Luke ex machina. Ale dobře, dejme tomu, ale čím mě naštvali tvůrci víc je opětovné hraní si s diváky na blbce. Pokud vím, tak Mando si sundává masku jen v absolutním soukromí, ne? Ale zde má ksicht opálenej, co opálenej, do ruda spálenej od sluníčka. Nebo mi snad unikla nějaká scéna, kdy byl něčím opálen? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Jediná epizoda v celé sérii, která má potitulkovou scénu. (UncleMorty)
  • Pri záverečnom lúčení si dá Din Djarin (Pedro Pascal) dole prilbu, aby mohol Grogu vidieť jeho tvár, čím odkazuje na Dartha Vadera, ktorý si tesne pred smrťou dá dole prilbu, aby mohol dobre vidieť tvár svojho syna. (ČSFD)
  • Epizóda bola vydaná deň po smrti Jeremyho Bullocha, ktorý si zahral postavu Bobu Fetta v originálnej trilógii. (ČSFD)

Reklama

Reklama