Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Klasická sračka a okopčená. Vraždění filmové kultury amerikou nemá konce.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Takze môzeme zmazat svoje full HD ripy a kupit si to vo full SD kvalite. Hura.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak zase tak ujetej nejsem Na Die Hard 1,2 Under Siege 1,2 to zase pochopitelně nemá. Spíš tebe nechápu, že si to až tak sprdnul pod černou zem dostaneš oldscholl akční film jak z 90sátých let a odjebeš ho. Tak co kurwa chceš chlape

?!

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Nestíhám no... Mám stažený i Mandy ale příští tejden razím na dovču takže filmy vypouštím momentálně z hlavy takže dost času na to aby někdo urobil titule :)

na příspěvěk reagoval Lacike

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Smrtonosna nahla smrt. Vyzera to zaujimavo. Len Bautista sa mi typovo hodi skor na zaporaka, nez na kladasa.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

navíc režisér s ním už dělal a Turnaj zabijáků, udělal moc pěkně. Takže pokuď to bude ve stejném tempu......tak to bude paráda. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

v Mrakodrapu mně mrzelo, že Johnson s nimi nešel na férovku, tady jednoho, tady dva, no klasika prostě. Ale tady to vypadá nadějně a že je to přepálené, to je dobře, aspoň je vidět, že tvůrci mají dost nápadů aby to bylo zábavný a né furt jenom jedno a to samé, takže já se těším. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Vyzera to televizne a hnusne. Totalna nuda. Nahla smrt je jeden z najhorsich Van Dammovych ackovych filmov.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Vypadá to dobře. Já se těším tohle je můj oblíbený subžánr. Nedávno mě trochu v  tom Mrakodrapu zklamalo, že tam dost potlačily ty teroristy a boj s nimi. Hlavně ta luxusní zabijácká kočička byla na plátně neomluvitelně málo. Tady to taky podle traileru vypadá, že teroristi budou mít obligátně v komandu jednu holku a dokonce se bude s Bautistou honit na motorce po střeše stadionu. Vypadá to teda dost přepáleně, ale dal bych nevím co za konečně zase slušnej akčňák ve stylu Die Hard kde se jeden hrdina bude muset probít přes teroristické komando a záchranit rujojmí.

 

Btw : Všimli jste si, že se tenhle typ akčního filmu přestal skoro točit? K mé velké žalosti. Na poli akčňáků je to můj nejoblíbenější subžánr.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Reklama

Reklama