Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (108)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Good Boys“ so svojím nie príliš šikovným spôsobom sa snaží pripomenúť, aký je to dobrý pocit mať pri sebe skvelých priateľov, ktorý sú pri tebe a dá sa s nimi prežiť veľa dobrodružstiev. Niektoré scény sú za čiarou a kľudne by ich mohli vynechať (napríklad scéna na diaľnici). Na kvalite/úrovni jednotlivých scén je vidieť, že S. Rogen bol jedným z hlavných producentov filmu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nato, že ide v podstate o komédiu s detskými hercami, tak je to pekne sprosté začo palec hore. Ústredná trojka je skvelá, je to presne taký ten goodfeeling film, kde sa miestami skvelo nasmejete a na ktorý sa dobre pozerá. Niektoré vtípky podarené, niektoré zas menej. Na plný mi chýbala ešte väčšia odviazanosť a šialenosť. Silné 4*. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se tesil jak malej a jak uz to tak bejva, asi jsem se tesil moc a cekal jsem zkratka vic. Vetsina foru je totiz uz provarena v ukazkach a bohuzel prostor mezi jednotlivejma forama je obcas vyplnenej jen takovou vatou. Tim nechci rict, ze by to nebylo vtipny, furt tu je spousta kulervoucich foru, i kdyz samozrejme vetsina vychazi z toho, ze hlavni particka jsou total vymlety maly deti, ktery ale resi problemy, ktery v podobnejch filmech resej hovada tak dvojnasobne starsi. Sem tam jsou ty fory sice na stejny brdo, scenarista ma asi nejakou uchylku na sexualni pomucky, ale nic hroznyho. Takze za me super komedie, ktera se neboji do mrtve vyuzit erkovej rating, ale mohlo to bejt jeste lepsi. ()

Henry007 

všechny recenze uživatele

Superbad junior. Po ženské verzi (Booksmart) tu máme i dětskou variantu "studenti outsideři při přípravě na večerní párty zažijí spoustu patálií". A i do třetice to funguje. Dětská nevinnost a naivita jako hlavní komediální element tu skvěle funguje a nakonec tvůrci ukázali i srdíčko a krásně prezentovali spojení growing apart. Rozdíly v zálibách a hodnotách se prohlubují a zkrátka málokdy dětská přátelství vydrží až do dospělosti. Samozřejmě stále to je americká "sprostá" komedie, kde jde logika v některých scénách stranou. Pokud někdo už na úvod nepřekousne, že "do takových situací by se děti nikdy nedostaly", tak to není film pro něj. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Perverzní, brutálně vtipná a hláškama natřískaná komedie z prostředí základky, která je paralelně shodná z ostatními teen komediemi - má to typický gang "leadrů", 3 outsidery, hezké holky - akorát je jim 12. Ústřední trojka je neskutečně vtipná sama o sobě, navzájem se doplňujou perfektně a "jeden je blbější než druhý". Hlášky tady střílí rychlostí rotačního kulometu, dějová kostra dává neskutečné množství hrozně vtipných scén (sexuální pomůcky, nákup drog, anti-šikanující skupina ve škole, policajt na benzínce) a já jsem se 90 minut fakt neskutečně bavil. Když člověk jde do tohodle filmu s tím, že se jde bezduše a od srdce zasmát, bude hodně překvapen, protože takové záchvaty smíchu jsem už dlouho neměl, no podle recenzí zdejší hodnotitelé čekají asi psychologické drama typu Ad Astra a pak tady hodí odpad, nechápu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • Fráze „Bean Bag Boys for life“, kterou říkají hlavní hrdinové, je narážkou na frázi „Bad boys for life“ z filmu Mizerové 2 (2003), kterou říkají Will Smith a Martin Lawrence. (tb_23)
  • Chlapci navštěvují školu Johna Adamse (ve filmu zkráceně JAMS), která se nachází v Illinois. Tvůrci filmu Gene Stupnitsky a Lee Eisenberg napsali také film Zkažená úča (2011), v němž hlavní hrdina vyučuje na John Adams Middle School – rovněž zkráceně JAMS a nacházející se v Illinois. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama