Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (109)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Asi tak nejako ( až na niektoré tie výnimky, vyplývajúce z toho, v akom ´´ghette´´ ste vyrastali ), to bolo u nás všetkých. Som muž, takže prvé erekcie, prvé pusy, prvé prúsery. Čiže život. Táto R-ková komédia, to síce občas až absurdne naddimenzuje, ale o to je to zábavnejšie. Títo malí chlapíci ma pobavili na jedničku. ()

Prdly_Tatka 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten film (v tomto případě komedie), kdy si na konci řeknete: Ty vole, to chci vidět znovu! Bohužel se takové komedie nenatáčejí. Fakt nechápu, jak se někdo u toho nebavil. Mně to připomnělo moje dětství. Taškařice plná vtípků, které citlivky neocení. Ale jen ať si i oni vzpomenou, jací byli jako malí. Pobavil mě komentář jedné husy, která žije v jeskyni, a proto tuto komedii své dceři nepustí, aby nedělala stejné kraviny. To je ale naivní kráva, která o dětech ví úplné hovno. Tahle matka nemá páru o tom, že její dcera je mnohonásobně dál než kluci z této komedie. Udivuje mě, že se ještě v dnešní době najdou rodiče, kteří se domnívají, že když jejich děti neuvidí skutečný svět z filmu, tak se o něm nedozvědí od svých kamarádů a spolužáků.   Já se dlouho tak moc nenasmál u žádné jiné komedie. Sice jsem neviděl všechny filmy světa, ale tohle je perla. Trochu mě mrzí český dabing, který kdysi býval mnohem lepší. Hlasy třech capartů jsou v originálu samozřejmě mnohem lepší, ale tak je to asi s každým, že? Takže příště rozhodně v původním znění. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, kedy sa zmenili pravidlá, ale v poslednom čase dávajú scenáre plné nadávok, sexu a drog malým deťom a my dospelí sa máme na tom smiať. Najhoršie na tom je, že celá komédia je postavená výlučne na tom, že oplzlé veci prichádzajú z úst malých chlapcov. Svet postupne degeneruje a tomu napomohol aj režisér tohto filmu, pán Stupnitsky, ktorého meno je pravdepodobne jednotkou stupidity. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o slabší momenty, tento snímek netrpí jejich nedostatkem, přesto jsem hodnotil dost vysoko; v jedné chvíli se totiž zamýšlím nad velice slabým vtipem, abych se v té druhé výborně bavil nad jeho extrémně povedeným bráškou. Musel jsem taky ocenit, že vymývání mozků v raném věku skutečně přináší výsledky, a pokud budou Amíci takhle pokračovat, dopadnou jako blbouni nejapní jen proto, že se u nich muži budou bát na ženu jen podívat, natož aby se jí dotkli. Tahle komedie byla postavena na tak nevyrovnaném humoru, že bych mohl s klidným svědomím hodnotit i nižší cifrou, ale já jsem se vcelku dobře pobavil, a navíc se pod vším tím balastem ukrývala jedna velice pravdivá myšlenka, takže jsem si vzpomněl na pár svých dětských kamarádů, které jsem už nějaké to desetiletí neviděl. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se další oplzlé pubertální komedie typu Prcičky a dostal jsem milý film s příjemným humorem. Zapnul jsem si to původně jen jako kulisu, ale po pár vtípcích a scéně s pitím piva, jsem film začal plnohodnotně sledovat. Jistě, občas tam nějaká oplzlá hláška zazněla, ale už jen fakt, že tady se nikdo nehrne k prvnímu sexu, ale vzhledem k věku hlavních hrdinů jen k první puse, nad průjmy typu Prcičky vítězí. Celý ten koncept filmu, kdy se malí kluci snaží být dospělí a házet dospělá moudra, přičemž se ve své dětské naivitě spíš shazují, mi přišel moc sympatický a nejedenkrát jsem u toho vybuchl smíchy. Scéna s konkurzem moc hezká! Určitě jsem to neviděl naposledy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • Značka piva, kterou Thor (Brady Noon) ukradne v obchodě, je „Generisch“, což je německy „generický“. (KGBelik)
  • O roli Thora se ucházelo přibližně 300 dětských herců, ale Brady Noon přednesl repliku: „Four miles? How the fuck are we gonna get four miles?“, čímž vynikl. (KGBelik)
  • Scéna v obchoďáku se odehrává na stejném místě, kde se natáčel film Kde je Albert? (2012), a stejný obchod s elektronikou byl použit v jedné scéně, když si pořizovali nového drona. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama