Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Posledních 15 minut ubralo filmu hvězdu. Je to přesně to, co jsem čekala. Shitový film, který opravdu zabaví. A těch pár chvilek, kde se nic moc neděje, se dají vyplnit sledováním Deborah Ann Woll. Příběh zajímavý (stejně jako Saw, Cube etc.), provedení ovšem dost vražedné. Nelogika střídá naprostou tuposts a zpět k hloupostem. Ale stejně jako Saw to diváka vtáhne do děje a díky krátké stopáži není problém film dokoukat. Těch posledních cca 15 minut to ale opravdu kompletně zabilo. Zbytečně se to celé zamotalo a začalo to působit dojmem Nezvratného Osudu. O tvůrci hry nevíme absolutně nic a zdá se, že si tvůrci nechávají zadní vrátka pro pokračování, kterého se snad ale nedočkáme. 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Escape Room narozdíl od podobně laděných záležitostí nesází na prvoplánové násilí či krvavé detaily, ale spíš na charakteristiku jednotlivých místností a únikové postupy. A to se mu docela daří. Svou troškou do mlýna přispívají i postavy, které sice nejsou kdovíjak vykreslené, ale tvůrci měli během castingu šťastnou ruku, což případné nedostatky vyrovnalo. Problém jsem neměl ani s odůvodněním výběru soutěžících. Samozřejmě nějaké mouchy by se našly, ale pro jejich hledání nevidím větší opodsatnění. Spokojenost. 75% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celý film je napínavý od začiatku do konca, napriek tomu som na jeho konci iba pokrčil ramenami, čo by sa pri filme, kde som sa celý čas bavil a určite ani minútu nenudil, nemalo stávať. Záver totiž akože nastavuje zrkadlo súčasnej médiami zblbnutej spoločnosti, čo sme tu už mali mnohokrát a ten úplný záver sa snaží nechať otvorené dvierka pre pokračovanie a všetko ešte zbytočne komplikuje. Čo ale stále neznamená, že platí to, čo som napísal v prvej vete. Béčkové obsadenie mi v takýchto prípadoch nevadí, dokonca ani občas fakt priblblé dialógy komentujúce to, čo každý vidí. Dokonca mi ani nevadí, že podobný koncept priniesli série Kocka a Saw, predsa len sa tu rozdiely nájdu a je to zábavné samo o sebe, pričom je to lepšie ako Kocky 2 a 3 a asi aj ako minimálne polovica dielov Saw. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Minos Escape Room zašle pozvánku šesti soutěžícím, kteří mají možnost vyhrát hlavní výhru deset tisíc dolarů. Komu z nich se podaří zdolat všechny nástrahy a dostat se do poslední místnosti... Je to taková variace na Saw. Divák může mít docela velký problém s tím, kde se děj filmu odehrává, protože nedokáže věrohodně přesvědčil o tom, že se vše skutečně stalo v jedné budově. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám na konte zopár odohraných hier aj ja a musím povedať, že som to tiež zvládol a to som hral tu najťažšiu eskejpku a naháňali ma s motorovou pílou (nekecám, kto chce pošlem link na eskejpku do pošty). Ale k filmu. Celkom ma to bavilo, kedže mám rád takéto hry aj aj a najväčšie plus filmu je vlastne to, že sa tam v podstate furt niečo deje. Akurát tie postavy na to niekedy rýchlo prídu a inak konajú ako by sme chceli, ale tak je to film, tak prižmúrim očko. Slušná zábava, kde som sa moc nenudil. 70% - 3* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V poslednej miestnosti (je ju možné visieť aj v úvodnej scéne s Benom (Logan Miller)) sú po stenách popísané 3 citáty v latinčine - Mors Mihi Lucrum (Smrť je pre mňa odmena), Mors Vincit Omnia (Smrť dobyje všetko) a Acta Est Fabula (Hra je dohraná). (beso74)
  • Písnička, která hraje v jedné místností pořád dokola, je „Downtown“ od Petula Clark. (Duoscop)
  • Adresa na vodičskom preukaze Amandy Harper (Deborah Ann Woll) je 5063 Camp Butler Road, Springfield, Illinois. Je to adresa národného cintorína Camp Butler, kde sú pochované obete občianskej vojny. (beso74)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama