Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 2

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (177)

stration 

všechny recenze uživatele

Slušných slasherů je dnes už jako šafránu, tak tady trochu nadhodnotím. Jinak nic nového pod sluncem, geniální je ovšem celé prostředí a celá halloweenská párty, na kterou bych určitě šel. Ovšem kdyby tam nebyl ten týpek, který k některým návštěvníkům není úplně přátelský. Konec také nijak originální, ale neurazil jsem se. Dobře jsem se bavil a o to u takových filmů jde. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ve prospěch tohohle filmu, hraje celkem dost věcí, jednak délka, za druhé super atmoška parku a třetí je to slasher a pro ty mám slabost. Takže délka, už od začátku filmu, vrah nelení, kuchá a jinak vraždí své oběti, je tedy pravda že až na palici a injekci, se zrovna moc nevytáhl, protože jinak bodá sekáčkem na led. Ale atmosféra parku, je prostě úžasná, pomáhá to zdařile dokreslit vrahovo řádění a místy, to působí velice znepokojivě. Vidět v kině slasher, je fakt super, ale film by ještě zasloužil péči, má své neduhy jako každý slasher, je třeba s tím počítat a nechtít od toho Kubricka. Je však pravda, že tu čtvrtou hvězdu sem dal, za onen velice vydařený konec. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Typická vyvražďovačka s partou teenagerů, kteří prchají před maskovaným zabijákem, který je tady ovšem dostatečně cool, tajemný a brutální, takže jakmile je na scéně, je na co koukat. Další plus je zpracování lokací, atrakcí a parku jako celku. Lákavá je představa něčeho takového v reálu, samozřejmě bez toho zabijáka. Hell Fest je svižná hororová jednohubka pro dospělé, kde můžou nudit asi jen plky hlavních protagonistů, které ale nemají dlouhého trvání, takže není co řešit. A konec potěšil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hell fest:Park hrôzy som pozrel ako prvý z dvoch po sebe idúcich filmov v kine (druhým bol Venom, medzitým vyprážaný syr a príchod kamarátov) a musím povedať, že ma bavil viac. Jednak preto, že 9 ľudí v kinosále si prišlo naozaj vychutnať film a hlavne dvojica pekných slečien vedľa mňa zlepšila jeho atmosféru, keď počas príbehu od prekvapenia či vystrašenia vydali akési neidentifikovateľné zvuky. Takže zdá sa, že slasheru Hell fest sa podarilo časť publika aj vystrašiť a nám ostatným ponúkol film presne to, čo sme od neho očakávali - nezmyselné kroky postáv, záporného hrdinu v maske a koniec, ktorý sľubuje pokračovanie, samozrejme ak tomu budú zodpovedať celosvetové tržby. Napriek tvrdeniam českého samozvaného hororového experta má film svoje čaro a splnil očakávania tích filmových fanúšikov, ktorí vedia, že keď idú na film podobného štýlu nemajú byť ich očakávania príliš veľké. Rovnako je tomu aj s českou futbalovou reprezentáciou, nemôžete čakať, že v Trnave pri vzájomnom derby uvidíme z ich strany výkon hodný Španielska. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně nedoceněný slasher. I když je to cíleně točené pro dnešní mládež, tak herci jsou fajn, prostředí perfektní a vrah má charisma a nechybí tomu atmosféra. Vraždy jsou brutální a je jich hodně. Nevim jak ostatní, ale já od vykosováku na jeden večer nečekám nic víc. Solidní jednohubka s fajn koncem, která by si druhej díl zasloužila i když na kino to samozřejmě není. Hodně v pohodě béčko. 55%. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama