Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 2

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (178)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Hell Fest je atrakcia, ktorá dokáže vydesiť aj toho najodvážnejšieho fanúšika strašidiel. Práve preto bojazlivá Natalie (Amy Forsyth) váha, či sa má tejto šialenosti zúčastniť, ale jej priatelia ju prehovoria a spolu sa vydajú do parku. Čaká na nich kopa zábavy, ale len do momentu, keď sa stanú terčom vražedného maniaka, ktorý sa priplietol medzi miestnych pracovníkov a vďaka svojmu kostýmu medzi nich perfektne zapadol. - Keď som včera pozeral A Christmas Horror Story, tak som si spomenul, že Amy Forsyth hrá v Hell Feste, tak som ho rovno išiel pozerať. Gregory Plotkin je podobne ako Christopher Landon človekom, ktorý sa u hororu uchytil vďaka komerčnému úspechu série Paranormal Activity, na ktorej sa podielal, ale jeho talent je výrazne nižší. Hell Fest samozrejme stavá hlavne na vizuálnej stránke, ktorá je bezchybná, ale dej mi prišiel tak plytký, že tie vizuály ostanú nakoniec tým jediným, na čom sa dá stavať. Poteší ešte aj herecké obsadenie s viacerými nádejnými hororovými menami a malá úloha Tonyho Todda, za ktorú som ale nesmierne vďačný, keďže ho aspoň trochu dostane na oči mainstreamovým divákom, ktorí nemajú potuchy o tom, čo je to Candyman alebo Night of the Living Dead. Kto má rád Halloween a s ním spojené oslavy, mal by tento horor oceniť, ale inak tu nenájdete nič, čo by sa nedalo nájsť inde a v ovela lepšej podobe. + Tony Todd + herečka z Torment, A Christmas Horror Story a Channel Zero + herečka z Scream a Riley ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Park vzhledově ucházející, ale k čemu to je když to co se v něm odehrává neni ani za mák zajímavý? Postavy neskutečně otravný a blbý, od začátku si bud stěžujou že se bojí a chtěj domů (tak proč tam chodit???) a nebo naopak že něco strašidelný neni. Zabiják nebyl uplně k hovnu ale jeho krajně obyčejná maska a podivná motivace to táhly dost dolů, závěrečný odhalení to pak snad ještě zhoršilo. Krev zde skoro neni, většina postav je jen obyčejně ubodaná, slibný scény jako ta s gilotinou se vydaj nakonec míň brutální cestou. Škoda. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel zklamalo. Docela jsem se těšil, film vypadal zajímavě(i když dát tohle do kina?) ale nakonec se z toho překvapení nekoná. Film je klasická směsice klišé, což mi nevadilo. Vadilo mi naprosto nezajímavý vrah, postavy kromě dvou jsem nevěděl ani jak se jmenují, a asi kromě dvou vražd jsou vraždy o ničem. Pár scén potěšilo a hlavně samotný "Hell fest" potěšil, ale stačí jedno zkouknutí. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Na snímku Hell Fest jde sice vidět každý cent, který byl utracen na kreativní vybavení parku, nicméně tak nějak nezbylo na slušný nepředvídatelný scénář a herce. Hell Fest je tedy průměrnou, místy až zoufale podprůměrnou záležitostí, která vyleká snad jen někoho, kdo žádný "slasher" nikdy v životě neviděl. Škoda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Upřímně, čekal jsem nějaký nejklišovitější a nejobyčejnější slasher z nejklišovitějších a nejobyčejnějších slasherů, ale upřímně, bavilo mě to. Mělo to docela zajímavou atmosféru, dokonce i postavy, které mi překvapivě nelezly nervy... I prostředí funguje dost dobře, sice horor z prostředí halloweenské poutě (to se jim fakt v USA vyplatí zabírat tolik prostoru atrakcemi na jeden den? nebo to tam mají dýl ty parky?) už nejmíň jednou bylo, jen si nevzpomínám, jak se to jmenuje (Ďáblovo něco, nevím), ale i tak, je to zajímavé. Nepřináší to skoro nic nového, ale zase se na to dobře dívá a ani to moc nenudí. Kdyby na konci byl u toho vraha vymyšlený lepší motiv, proč to dělá, možná bych zvážil i čtvrtou hvězdu. Takhle jenom 3* ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama