Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem v Shaunově zbrusu novém filmovém dobrodružství. Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (95)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na film Ovečkou Shaun zcela nepolíben a byl nečekaně překvapený, jak moc jsme se bavil. A to nejen záplavou popkulturních (ovce obědvající na traverze jako slavná fotka zedníků na rozestavěné budově Empire State Building mi zůstane v hlavě ještě hodně dlouho) a hlavně sci-fi odkazů (od těch prvoplánově nejzřetelnějších jako Vesmírná odysea nebo ET mimozemšťan po mnohem nenápadnější narážky na Akta X či Příchozí; napočítal jsem jich na první dobrou přes dvacet, vidět to znovu, bude jich daleko víc, určitě jsem ledacos přehlédl), ale hlavně humorem: milým, nevtíravým a třeskutě vtipným. Škoda snad jen maličko dojáku, tolik povinného pro animáky: přestože "dojímavá scéna" trvá asi dvacet vteřin, bylo nutné do ní hned naroubovat melancholickou písničku, aby se to ještě podtrhlo? Dost to vyrušilo rytmus bláznivin, kterých je jinak Farmageddon ne plný, ale úplně přecpaný. Normálně mám nutkání (které si ve chvíli volna rozhodně splním) pustit si seriál nebo předchozí film Ovečky Shaun, což bych nečekal, že ve svým věku někdy řeknu. Ale rozhodně jo. Béé. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu zlepšení směrem nahoru. Příběh je dobrý , humoru je hodně a mimozemšťan má dobré hefty . Hvězda dole za konec, který nedává smysl (proč útočila po tom mimozemšťanovi , když chtěla pouze potkat jeho rodiče). P.s. nevím jestli to byl easter egg nebo náhoda , ale ti slimáci byli nápadně podobní těm z filmu Spláchnutej. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Mi-ma!“ Druhé filmové pokračování příběhu o ovečce Shaun je trochu dětštější než jeho filmová prvotina. Je to zvláštní výtka, když se jedná o film především pro dětské diváky, ale první film byl výbornou směsicí humoru a zajímavým příběhem pro malé i velké. V tomto filmu znatelně ubylo popkulturních narážek pro dospělé diváky. Nová postava mimozemšťana mě moc nezaujala, je to takový obyčejné animácké roztomilé cosi. Příběh se odehrává všemožně, jen na farmě mezi zvířátky mohl být déle. Např. prasata si ve filmu moc neškrtla, což mě mrzí. Celkově vzato to bylo vtipné, ale jen tak na jedno zkouknutí. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj do tretice, treti deň po sebe animovaný film. Kokso, pamätám si ešte ako som mal minulý rok vedro popcornu kde bola práve ovečka shaun a jej Farmageddon, na prvú ovečku som bol dokonca v kine. Na toto by som už nešiel, predsa len to bolo cielené na detské publikum, ale výborne zvládnuté zakomponovanie sci-fi žánru a fanúšik si príde na svoje. Seriál veselá farma som nedopozeral, ale toto bolo fajn, síce slabšie ako prvý film z roku 2015. 4* ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Přestože už jsem starej chlápek, tak ještě před pár lety, jsem se s dcerkou při sledování ovečkina Shauna velmi dobře bavil. Jasně, oproti Gromitovi jsou minipříběhy Shauna a jeho party o dost infantilnější, ale nějak jsem doufal, že se tam povede tvůrcům propašovat i něco pro dospělé. Tak tentokrát za mě ne. Což je ok...nejsem cílovka, ale pokud je to film pro prcky 4-12 let, tak si nejsem jistý, jestli je to správné téma. Místy se po nich chce pochopit vcelku dost. Ale možná prckoše podceňuju, nebo na příběhu vlastně ani nezáleží...stačí gagy a zvuky... . Těžko hodnotit film, který není dělaný pro dospělého. Pokud producenti počítali i se mnou, tak za sebe dám 2*. Jako rodič bych dal 3* a pokud bych měl jít cestou srovnání, třeba s posledním celovečerákem...tak taky 3*. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku mimozemskou lodí z tajné základny hraje píseň „Out od Control“ od Chemical Brothers. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno