Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Ďalšia naliehavá kvantita od N. Skôr by sa už mali konečne zabrzdiť a začať točiť kvalitné filmy a seriály. S týmito streamovacími kanálmi končím lebo sa neoplatí si predplatiť niečo, čo poslednú dobu točí ako na bežiacom páse aby predbehli konkurenciu. No a k k tomuto snímku... Strata času lebo hlúpe dialogové okienko prevyšuje nad inteligenciou. Zaspal som od nudy 3x a vôbec som po prebudení nemal nutkanie to vrátiť tam, čo som prespal. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

normálně mám tyhle retro novinářsko-politické-něco dramata rád,ale kde nic není ani smrt nebere.Režisérka si evidentně ukousla větší sousto než byla schopna zvládnout a výsledkem je velmi vážně se tvářící nuda,kde jeden uspávací dialog střídá druhý.Vydržel jsem sledovat asi do poloviny,aby mi po poměrně dlouhé době došla trpělivost a zbytek filmu jsem lehounce přetáčel...20% ()

Reklama

RakeW 

všechny recenze uživatele

...byl to scénář, nebo jenom nějaké náhodné seskupení rostlin? Při projekci jsem si připadal jako Dick McMahon, který sice každý den zapomene na smrt své bývalé ženy, ale pořád si ten život, v mém případě tenhle popletený biják, dokáže užít. Anne (mimo jiné v maxisukni a s košem ovoce na hlavě) velmi dobrá. Za Tobyho hoteliéra jedna zmatená hvězda navíc. ()

kijifa odpad!

všechny recenze uživatele

Obsazení nevypadá úplně špatně, začátek je nadějný. Jak ale minuty ubíhají, no dobře asi takhle... na začátku ubíhají, potom volně přechází do chůze až se zastaví a celé tohle dílo se propadne do bažiny nudy a v celkovém hodnocení tak až k odpadu. Pro mě po první půl hodině nekoukatelné. Takže děkuji, další prosím ... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nějak si nemůžu srovnat v hlavě o čem to vlastně celé bylo. Chvilku se to tváří jako klasický novinářský thriller, ve kterém se mladá žurnalistka snaží odhalit paseku, kterou Státy ve Střední Americe napáchaly, aby z ní byla za chvilku obchodnice se zbraněmi zastupující indisponovaného otce. A do toho řeší vztahy s dcerkou a prostor tu dostane i rakovina prsu, což jsou věci hrající tu naprosto bezvýznamnou roli. A zmatený scénář režisérce zjevně nestačil, tak to vše okořenila předlouhými nezáživnými dialogy, které snad i něco vysvětlily, ale mě bohužel dělalo obrovské potíže je vnímat. Jediným pozitivem filmu jen Anne Hathaway, která mě jednoduše baví a byla by schopna film utáhnout i sama, ale tady prostě nebylo nic, co by se táhnout dalo. 25% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama