Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Výborně obsazené drama, ovšem neskutečně mizerně natočené. Silně průměrný děj, absolutně bez atmosféry a zvratů, působí velmi zmatečně a místy ani moc nedává smysl. Film jako takový nemá žádný spád, je jedna velká nuda, kterou bohužel nezachrání ani již zmíněné slibné herecké obsazení. Herci, díky nemožnému scénáři, podávají zcela průměrné výkony a vůbec nemají čím zaujmout. Tohle je od Netflixu opravdu velký přešlap a další zbytečné, mizerně natočené krimi-drama. 0/10. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Z produkce Netflixu zas někdo změknul k naplnění televizního seznamu a utrousil peněženku, ukecal řadu zajímavých hereckých hlav, které složitě odříkávají kudrlinkový text k tomu, aby se děj někam nenápadně posunoval. Nemá to sexapeal, nemá to dramatický tah, k postavám těžko přirostete, každá tam má svůj až umělecko-prudérní řečnický patost a pak někam zmizí. Má to dojmuvšího Dafoeho a obtloustlého Afflecka, který všechno jako správný americký patriot zamete pod koberec. Linka vám nakonec dá smysl, ale takovým zbytečným a citově nesourodým způsobem..30% PS: příště to paní režisérko zkuste na Edwarda Zwicka. :) ()

Reklama

klukluka

všechny recenze uživatele

Nedokoukám to, ve třetině to vzdávám. Nevidím to na odpad!, ale byl bych ošklivej. Je to téma pro fajnšmekry- 40 let zpátky do války v Nikaragui, z pohledu vyjadřovacích prostředků je to těžká intelektuálština, na všechno je tady spousta času- dialogy dlouhý jako písnička a nejen v nich je hromada balastu, bez kterýho by se to v pohodě obešlo. Dám si něco svižnějšího, život je krátkej. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

A o čom to vlastne bolo? Lebo ani Duch svätý by asi na toto nevedel odpovedať. Stále sa tu niečo rieši, všetci sa tvária múdro, sem-tam stoja, sem-tam sedia, kecajú a niečo akože dôležité stále rozoberajú. No čo to je ani divá sviňa nevie. Chýbala tomu hlava a samozrejme aj päta. Taká dejová linka o ničom, kde sa postavy len rozprávajú a kráčajú. Nuda, aleže korunovaná. A k tomu kopec politiky.... Na hranici odpadu.  20/100 ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Ďalšia naliehavá kvantita od N. Skôr by sa už mali konečne zabrzdiť a začať točiť kvalitné filmy a seriály. S týmito streamovacími kanálmi končím lebo sa neoplatí si predplatiť niečo, čo poslednú dobu točí ako na bežiacom páse aby predbehli konkurenciu. No a k k tomuto snímku... Strata času lebo hlúpe dialogové okienko prevyšuje nad inteligenciou. Zaspal som od nudy 3x a vôbec som po prebudení nemal nutkanie to vrátiť tam, čo som prespal. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu z roku 1996, který napsal Joan Didion. (SONY_)

Reklama

Reklama