foto

Mel Rodriguez

  • nar. 12.6.1973 (45 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Thing He Wanted
2018 Manžel na zkoušku
2017 Fat Camp
Kapitán Bombarďák ve filmu
2016 Hrdinové z New Jersey
2014 Suburban Gothic
2013 Fat
2012 Sousedská hlídka
2009 Station, The (TV film)
2008 West of Brooklyn
2006 Big Top
Malá Miss Sunshine
Neznámý
Past na žraloka
2005 Tři pohřby
2004 Garfield ve filmu
In the Game (TV film)
Terminál
2002 Divoká krev
Fidel (TV film)
Showtime
Úkryt
1999 Wirey Spindell

TV seriály

2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Kill All Others (E07)
Zviřátka (TV seriál)
Rats. (S03E01)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Lodger (S04E01)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Designated Survivors (S04E15)
Special Delivery (S04E14)
Release the Hounds (S04E13)
další epizody (7)
2017 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Not Appropriate For Miners (S04E08)
Gender Friender (S04E07)
Double Cheeseburger (S04E06)
další epizody (15)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Slip (S03E08)
2016 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Třicet let vědeckého výzkumu v hajzlu (S02E18)
Izolace (S02E17)
Falling Slowly (S02E16)
další epizody (7)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Tichá noc (S02E10)
Vánoční překvapení (S02E09)
Zabýčení (S02E08)
další epizody (18)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
Hero (S01E04)
2014 Enlisted (TV seriál)
2013 Život je boj (TV seriál)
2012 Úplně normální (TV seriál)
2011 Workaholics (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Running Wilde (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Krevní msta (S04E07)
Pod jednou střechou (S04E06)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Špetka pravdy (E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Výlet (S01E04)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Thick and Thin (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Co míle, to muž (S01E05)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Absolventka (S02E21)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Welcome to Camelot (S01E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Disciple (S09E15)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace