Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když přemýšlí nad zápletkou svého dalšího duchařského románu, zavolá skeptickému Stevenovi jeho sestra, a to spustí celou řadu osudových událostí. (Netflix)

Recenze (33)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot Haunting of Hill House jsem už zkusmo viděl kdysi krátce po premiéře ještě hanebně mimo Netflix a hned jsem nějak od sledování upustil. Teď ale potřebuju někde ukojit svou mlsnou po kvalitnějších hororech a zdejší čísla i recenze signalizují povedenou strašidelnou jízdu napříč všema deseti hodinami, takže nezbývá než zkusit znovu a nezanevřít po úvodní části. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je historický první seriál, u kterého jsem byl "posranej" od začátku do konce. Úžasná, gradující atmosféra, režisér musel být s lekačkama dost trpělivěj, jelikož tam bylo na začátku dost nevyužitejch momentů. Ale právě ty momenty ve mně probudili hrůzu a doufám, že to tak bude i v dílech dalších. ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrhol som sa po dlhom odkladaní na tento hit od Netflixu. A môžem povedať že som spokojný. Strašidelný dom je vážne strašidelný. Tvorcovia sa neuchylujú k prvoplánovým Jumpscarom. Chvála Bohu. Atmosféra je fakt dusná a konzistentná. Čo však zatiaľ konzistentné nie je je chronológia rozprávania. Hneď od začiatku vás hodia tvorcovia do víru mnohých postáv a časových rovín. Ostáva len dúfať, že sa v tom postupne zorientujete. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotný diel nového spracovania známeho príbehu nám dáva poznať, že sa bude skôr vychádzať zo sugestívnej atmosféry prvého spracovania zo šesťdesiatych rokov. Nejde síce o čiernobiele dielo, ale vďaka farebnému filtru ten dojem môžete pokojne získať. Spoznávame celý rad postáv a zdá sa, že sa tu bude hrať výrazne na psychologickú strunu a postavy nebudú jednorozmerné. Čaká nás aj zopár strašidelných scén, pričom však iba pri jednej sa tvorcovia "uchýlili" k prvoplánovej ľakačke (rýchly strih a výrazný zvukový efekt). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám radosť z každého kvalitného hororu. Z tohto som ale veľmi od radosti neskákal. Myslím, že ak niekto chce svoj produkt propagovať a zaistiť mu následnú sledovanosť, mal by sa na začiatku ukázať v plnej poľnej. Len tak čisto, pre záujem. A potom zvoľniť, ak to bude treba. Tu sa ale zvoľna už začalo a tak čakám, že ma ostatné časti dostanú. Záver tejto epizídy je však, ako sa hovorí, kulervoucí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama