Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Není v tom nic dobrého, když Hugh přiletí domů, aby se zúčastnil pohřbu, a za bouřlivé noci se setkává se svými odcizenými dětmi. (Netflix)

Recenze (40)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MASTERPIECE!!! Dynamika mezi postavami je výborná, plus k tomu podávají herci perfektní výkony. A TA KAMERA!! LUXUS! 20 minut se jede bez střihu, a potom to stejný, neskutečná filmařina. Zkrátka klobouk dolů před režisérem Flanaganam a jeho týmem, protože tahle epizoda je dílo, které nemá období. A na konec musím zmínit tu parádní atmosféru, fakt smekám. Tenhle seriál naprosto zbožňuji. Kurva, jsem zvědavý jak to celé skončí. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Len sa strápňuješ a ani si to neuvedomuješ." Kým doteraz (prevažne) čo časť, to jedna postava, v šiestej epizóde sa konečne celá rodina stretáva pokope. Začína to celé dostávať zmysel a spád a niektoré scény sú fakt nepríjemné. Tak ale zas na druhej strane o hororovej udalosti roka by som určite nehovoril. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. V poradí šiesta epizóda nesie názov "Two Storms" (Dve búrky). Prvých päť častí, čiže prvá polovica tejto minisérie, bola venovaná piatim súrodencom rodiny Crainovcov. V jednotlivých epizódach sme sa bližšie zoznámili s každým z nich. Spisovateľ Steven, majiteľka pohrebnej služby Shirley, detská psycholigička Theodora, drogovo závislý Luke a nešťastná Nell. Teraz sa stretnú pri truhle najmladšej sestry Nell. Po rokoch sa tam uvidia aj so svojim otcom. Počas dvoch zúriacich nočných búrok a hypnotického krúženia kamery sa odhaľujú naštrbené vzťahy preživších členov rodiny. ***** ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Propojení dvou časových rovin bylo fajn, natočené to bylo pěkně, ale příběh se nikam neposunul. Odmítání Steva je taky trošku mimo a atmosféra, temno a horor byl v této epizodě mírně slabší. To ale neznamená, že to nebyl další vynikající díl. Silné 4* možná i 4,5* bez debat. Na suverénní plnou palbu to ale tentokrát úplně nebylo. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsme se odprostili od popisování "historie" jednotlivých postav a zažíváme skoro celou rodinnou akci, která se mi nehorázně líbila v prvním díle. Tento díl mě nenechal usnout ani na jedinou minutu, i když se zde nenachází nějak extra vypilované lekačky. Bál jsem se, napnutý jak kšandy a hltal jsem každé příběhové slovo. Na tohle jsem čekal, výborný díl! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda je složena z pěti kamerových záběrů beze střihu. Nejdelší, třetí záběr, má délku o více než 17 minutách. (PozorGranat)

Reklama

Reklama