Reklama

Reklama

The Lie

  • USA Between Earth and Sky (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

Otec vezie autom svoju dcéru na tanečné sústredenie, keď vtom zbadajú v treskúcej zime jej kamarátku. Ponúknu sa, že ju teda zoberú na kúsok cesty so sebou, avšak ich dobré úmysly v zápätí vyústia v strašné a neočakávané dôsledky. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Film bych nezařadil mezi horory, pokud bych to od filmu očekává, byl bych zklamán. Místo toho se mi dostalo (do jisté míry psychologického) thrilleru. S trochu lepším obsazením nebo taktovkou, by se z toho dalo vyždímat víc. Přestože se nový Život Davida Galea nekonal, jde o docela nadprůměrný počin. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

90% času to pripomína film Before and After. Len s tým rozdielom, že dcéra, ktorá spáchala zločin, je rozmaznaný fracek, ktorého nejaká vraždička netrápi a v kľude si čumí na bedňu. Rodičia tentoraz držia za jeden povraz a snažia sa zakryť všetky stopy. Začne sa to síce celkom seriózne, ale čím ďalej tým viac vymýšľajú absurdnejšie riešenia, takže nielenže sa s nimi nedá súcitiť, ale iba som žasol nad tým aké hlúposti vymýšľajú. Skoro mi to pripomínalo nejakú Coenovku o hlúpych ľuďoch, ktorý robia zlé veci, ale zakaždým sa im nakoniec vypomstia. A svojím spôsobom tomu zodpovedá aj totálne absurdný koniec, ktorý všetky udalosti spláchne do hajzla a mňa rozosmial na plnú hubu. To by asi nemalo byť cieľom u psychologického thrilleru. Plusom filmu je, že nenudí a je nepredvídateľný. Mínusom, že je to totálna hovadina, ktorá sa nedá brať vážne aj keď sa o to tvorcovia evidentne snažia. Proste klasická Blumhouse produkcia. 5/10. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Potřebujete pomanželskou terapii? No, tak to stačí počkat, až vaše dítě někoho zabije a vy se to budete snažit ututlat. Ale bacha, pokud je to spratek, který si ničeho neváží, může se to celý zvrhnout. Nejvíc jsem si užívala ty momenty, kdy byla puboška nevděčná. Ona nebyla zmatená nebo raněná, ona byla za to všechno sobecky nevděčná, takže veškeré špatné věci nechala na rodičích a jejich nekonečné naivitě. Takže otázkou tedy zůstává: jak dlouho to vydrží a jak dlouho to projde? A sblíží se během společných úklidových pracích? Všechno by bylo dobrý a tak nějak předvídatelný. Až tedy na ten konec. To bylo, jo to bylo. Proto nakonec ta čtvrtá hvězda, za to jak to dopadlo, co se odhalilo...vlastně fajn "rodinný film"  :) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Rodice brani svou dceru pred pruserem. Je to prilis stupidni na to, aby to cloveka nejak zasahlo. 90 minut neuveritelneho chovani. Je ale pravda, ze teenageri jsou obcas rebelsti a nepredvidatelni. Par dobrych momentu zde je. Pristihl jsem se, jak rikam "co to delas?" Zaverecny zvrat je dost radikalni. Jiste vykriknete, ale ne strachem. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Joey King má jedinečnou schopnost hrát pokaždé tu největší pizdu, která mi svojí rozmazleností, otravností a demencí zvýší tlak a tady je to opět stejně. Ve výsledku jde o průměrné rodičovské drama o jejich obětavosti a naivitě schované do dramatického kabátu, které na poli 90 minut dokáže celkem dostatečně zabavit, alespoň co se týče napětí. Co do dějě či akce je film spíše komornějšího rázu, ale s twistem se mi konečný obraz seskupí v neurážející "průměr", který se dá lehce strávit, zároveň však ale nepřináší nic dosud nevídaného a nic, pro co by divák nutně musel obětovat svých 90 minut života. Váhám, ale spíše bych film vynechal. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 8. ledna do 8. února 2018 v Torontu (Ontario, Kanada). (Homerking)
  • Film sa odohráva v New Yorku, v Kanade sa natáčal kvôli daniam. (Arsenal83)

Reklama

Reklama