Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

juta 

všechny recenze uživatele

Pár nenormálních aktivit nebyla žádná sláva, proto jsem čekal, že tohle bude alespoň ještě o stupínek horší. Výsledek mě ale docela překvapil. Nasmál jsem se tu tolika věcem z plných plic, až jsem se divil, jenomže co si budem povídat, příběhově to bylo zase na jedno brdo a téma, které vyloženě nemusím tomu také nepomohlo, takže je to takový průměr. ()

Doudis19 odpad!

všechny recenze uživatele

Milovaných i nenáviděných 50 Odstínů Šedi a céčková vykrádačka 50 Odstínů Vášně, to je zatraceně dost materiálu na kvalitní parodickou komedii. Pro tvůrce 50 Odstínů Černé však očividně ne. Něco tak trapně nevtipného, rasisticky schazující vlastní barvu (Ano, černou!), bez hlavy a paty s otřesně přehrávajícími černochy jsem viděl naposledy ... u minulého filmu Marlona Wayanse. Od Scary Movie podstatný, né-li naprostý úbitek kvality. S čistým svědomím říkám, že kdo tomuhle dá víc jak dvě hvězdy, vypovídá to o jeho I.Q. Tím nikoho neurážím, jelikož většina lidí, co se jim tenhle film líbí ani neumí číst :-D. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Strašne som chcel aby bola čierna lepšia ako šedá, ale nie je to tak. Marlon Wayans ako herec, scenárista a producent to až moc odbil. Kde sú tie časy Scarry Movie ? Nie je to inak najhoršie. Pár vecí ma pobavilo, ale ako celok to nefunguje. Keby sa zostrihala nejaká 10-15 minutovka toho najlepšieho určite by to bolo lepšie. Takto občas prišla aj nuda, ale na jeden krát to ušlo a bolo aj na čo pozerať (Kali Hawk). 50% - 2* ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ze zkaženýho jádra mé sadistické duše nemám vůbec problém to masochisticky nadhodnotit. Nebudu se s tím babrat a očtverkuju to. Už jen kvůli tomu třívteřinovýmu peklu, který dokáže štyryaštyrycetiletej Marlon rozpoutat. A to hned dvakrát po sobě ! Jasně, v podstatě je to neuvěřitelná kravina, ale těch pár vtipnejch momentů mi úplně stačilo k tomu, abych se konečně u něčeho od plic zasmál. A co se týče těch falickejch vtípků, když se Jackmanovi houpaly v Movie 43 koule pod bradou, tak to místní (j)elita zběsile čtverkovala. Tudíž nevidím důvod, proč tomu taky nenapálit, třeba už jen proto, že v tom nehraje Sandler a nemluví se tam třicetkrát o hovnech. 65% P.s.: mír čubko ! ()

Lucifer92 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že samotné "odstíny šedi" jsem brala jako takovou parodii na romantickej film, tak ani nevím co jsem od toho snímku vlastně očekávala. Na filmu jsem bohužel byla v kině a myslím si, že tohoto svého počinu budu ještě dlouho litovat. Bylo to poprvé co jsem se v kině znuděně koukala po hodinkách a odpočítala minuty tohodle pekla ..a byli i tací, kteří neměli tak silnou vůli, jako já a odcházeli během představení. Pár momentů, kdy se člověk pousmál se našlo, ale tyhle světlé chvilky na plné čáře převálcovaly ty trapné nudné a zdlouhavé. Radim, ušetřit svých 88 minut života a naložit s nimi smysluplněji :) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama