Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Na Päťdesiat odtieňov čiernej je až príliš vidno, že si Marlon Wayans svoje najkvalitnejšie náboje vyplýtval na Scary Movie a od nich vlastne už len pabierkuje. Posledný film je ukážkou jeho scenáristickej nemohúcnosti a dôkazom krízy žánru v poslednom azda desaťročí. Pár dobrých gagov a výstupov nezakryje nemohúcnosť. Lepšia 1*. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Dost věrné originálu, i když některé scény byla přeházené a jinak zpracované, aby to tvůrcům sedělo. Je to poměrně vtipné, i když se použilo jen pár témat a ty se omílali dokola (černoši, vše okolo sexu), nechybí i pár opravdu absurdních scén a hlavního hrdinu "obdařili" předčasnou ejakulací, kterou má asi díky traumatu v dospívání a nejspíš souvisí s hudebním kroužkem :-D. Závěr autoři udělali, takže pokračování nebude třeba, což je v tomto případě lepší a nakonec to není vůbec špatný závěr. ()

Reklama

kiimi 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě je velmi hloupý, jednoduchý, navíc s primitivním sexuálně laděným humorem. Pokud jste však viděli Padesát odstínů šedi, uvědomíte si, že lépe pojatou parodii na tento brak natočit nejde! Zatímco v Šedi berou všechny ty kýčové výblitky zcela vážně a působí to neuvěřitelně směšně, v Černé neberou vážně vůbec nic a dokonale se Šedi vysmáli. Film doporučuji jako náplast pouze těm, kteří viděli Šeď. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Stále je potřeba brát, že jde o parodii. Nicméně parodie na naprosto nic neříkající film. Už to, že má parodie skoro stejné hodnocení jako originál o něčem svědčí. Během filmu se mihne pár vtipných scének, ale řekl bych, že těmto typům komedií již odzvonilo. Éra filmů bratrů Wayansů je již za zenitem a není z čeho brát. Je to dokola pořád to stejné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nedávej jí ho tam celýho. Nezaslouží si to." Pan Šedý a jeho SM srandy si o zparodování vyloženě říkaly, ale pan Černý to absolutně nezvládl. Sice jsem se bavil při výprasku, při waterboardingu a při seznámení s otčímem Ronem, ale to je zoufale málo. Většinou totiž pan Černý dělal a říkal v podstatě to samé, co už dříve plácal pan Šedý. Pouze přitom dělal ksichty, abych pochopil, že je to vtip. Sorry, nepochopil jsem to a sebevědomě říkám, že to nebyla moje chyba. Jsem totiž pan Bílý a nehodlám kvůli tomu trpět. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama