Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie je trochu jiná, než ty ostatní. Žádná jiná totiž ještě tak přesně neokopírovala scénu od scény svou předlohu, jako právě tato, kdy se tu prakticky změnily jen dialogy, jinak jde ale vážně až o neuvěřitelnou kopii. Ovšem ty dialogy dostávají film skutečně do úplně jiné dimenze a na zcela jinou úroveň. Ze začátku jsem tedy malinko skřípal zubama, neboť jsem se nějak nemohl naladit na zvolený styl humoru, postupně mi ale přišlo, že se tvůrci rozkoukali a rozjeli a ke konci to pak už byla docela slušná kadence fungujících a zábavných hlášek a zesměšňování Šedé. Onen styl humoru je jinak sice na té nejprimitivnější možné úrovni, kde se krom spojek a předložek vyskytují už jen vulgarismy na tisíc způsobů, ale komu tento hrubozrný styl nevadí, jsem přesvědčen, že se pobaví více než dobře. Z ústředního hereckého páru pak film jednoznačně táhne Marlon Wayans, jehož mám ze všech těch jeho parodií upřímně rád, já mu ty jeho ksichty opravdu pořád žeru a prostě mě baví na 100%, tak jako zde. Mě Padesát odstínů černé jako parodie zkrátka dost slušně pobavila, tvůrci se tu s ničím a nikým příliš nesrali, navíc, na rozdíl od ostatních parodií z posledních let, nešli až tak zbytečně na dřeň a nesnažili se o rádobyvtipy za každou cenu, neboť z toho pak naopak vychází většinou jen trapný a nevkusný sračky, ovšem nutno ještě podotknout, že bez znalosti originálu nemá tohle smysl sledovat, více než 80% fórů pak totiž nelze vůbec docenit. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Pár nenormálních aktivit nebyla žádná sláva, proto jsem čekal, že tohle bude alespoň ještě o stupínek horší. Výsledek mě ale docela překvapil. Nasmál jsem se tu tolika věcem z plných plic, až jsem se divil, jenomže co si budem povídat, příběhově to bylo zase na jedno brdo a téma, které vyloženě nemusím tomu také nepomohlo, takže je to takový průměr. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se hodně těšil, protože druhý nejnavštěvovanější film loňského roku v českých kinech si o parodii samozřejmě přímo říkal. Za sebe mám z toho nakonec dost rozporuplné dojmy - místy se mi z toho filmu chtělo zvracet, místy jsem myslel, že umřu smíchy, většinou ale spíš převažovala nuda (hlavně k závěru). Přijde mi škoda, že spousta fórů je prozrazena už v traileru, na druhou stranu si podle něj může člověk udělat představu, jestli mu humor tohoto filmu sedne. Určitě to totiž není film pro každého, lidi na novinářské projekci se z kina průběžně zvedali ve velkém (samozřejmě včetně Spáčilky, která se vytratila přesně po 50 minutách od začátku - schválně jsem se podíval na hodinky). Zkrátka je to film blbý až hrůza, ale kdo se chce prostě jen pobavit a sedne mu tenhle pokleslý druh vtipů, ten si to může užít. Návštěvnost v kinech asi nebude nic moc, ale až to bude ke stažení na netu, mohl by se z toho stát hit - věřím, že spousta lidí už se té chvíle nemůže dočkat. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se jedná o příběhově i obsahově daleko snesitelnější a propracovanější dílo, než je jeho originál, který paroduje. Některé scény sice nebyli dvakrát "chutné", ale zvracet se mi (ne)chtělo rozhodně méně, než u sledování originálu, kde člověk nevěděl, zda má zvracet, nebo jen brečet či zemřít nudou. Místy jsem se upřímně zasmál a díky krátké stopáži to působilo poměrně svižně a oddechově - vyjma konce, ten by se bez výčitek dal ještě o něco sestříhat. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem si pustil Padesát odstínů šedi a litoval jsem. Po pár dnech jsem prubnul tuhle parodii. Zlaté časy americké parodie jsou už dávno pryč a nečekal jsem nic extra. Párkrát jsem se ale zasmál, hlavně u těch rasově-stereotypních vtípků. Navíc oceňuju zparodování filmu Whiplash. (1 236.) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama