Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

Nail 

všechny recenze uživatele

Do kina jsem se šel bavit. Oproti hnusu s názvem Padesáti odstínům šedi, které mě nudil a nic neřekl, jsem se u Padesáti odstínů černé nasmál jak za poslední dobu nikdy. Nečekal jsem žádné humor, který by pak intelektuálové rozebírali do posledního písmene a nad šálkem hnusného čaje, honili svá ega o průměrné parodii, za kterou vyhodili své určitě těžce vydělané love, ale prostě jednoduchou oddechovou prču na posilnění bránice. To se povedlo a já s bolavou bránici v klidu odcházel domů. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když natočíte parodii na svým způsobem kulturní odpad a dopadnete snad ještě hůře. Ač milovník parodií (ovšem těch kvalitních, tak jako to uměla legendární trojka ZAZ), nikdy jsem humoru bratří Wayansů nepřišel úplně na chuť. Navíc mi přijde, že rok od roku víc a víc padají suchým záchodem směrem dolů. Tohle opravdu nebylo kdovíjaké povyraženíčko.....laciné, nevtipné.....ano víme, parodujete 50 odstínů šedi, ale co dál? Pokus o gag každou desátou vteřinu...úspěšnost 1 ku 200. Mám tady výzvu pro filmaře všech ras, velikostí i náboženství: Kdo nabídne Marlonu Wayansovy nějakou roly, která není založená na vypouštění tělesných plynů?....myslím si, že už dávno nestal čas jít dál. ()

Reklama

chlebo

všechny recenze uživatele

Tu sa dostávam do zriedkavej situácie, keď neexistuje nič medzi päťkou a odpadom. Ono najsmutnejšie na tom je, že keby to s takouto gráciou poňali aj tvorcovia parodovanej šedej, mohla to byť fakt pätorka jak bič, ale tí kokoti to mysleli vážne. A pri sledovaní tohto tu si zas každý súdny divák matne spomína, že už to niekde videl a začnú sa vynárať staré traumy. Na druhej strane keď ste retardovaný kokot na yntelektuálnej úrovni 11 ročného dawna, radi sa pri filmoch oblievate pivom a pri salvách smiechu po tých najprijebanejších ftípkoch z vás vypadáva popkorn, tak sa v tom celkom nájdete aj keď ste videli pôvodných 50 odtieňov. Ja sa ako profesionál tentokrát zdržujem hlasovania ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Paródia ktorá porazila svoju romantickú a hlavne erotickú predlohu pre teen publikum. Ako áno pár trapasov sa našlo ale človek sa zasmeje. Podobnych filmov ako je napríklad scary movie treba viac. Ale obcas už bývajú otravné, vôbec sa nečudujem slabému hodnoteniu v percentách, človeku to jednoducho musí podľa nalady sadnúť. Aby to nebol odpad či priemer. Netflix opäť vytiahol aj dabing čo treba určite pochváliť. 4* ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa, že Sivá bola pre ženy a Čierna mala byť pre mužov, no je to len polovičná pravda. Čierna totiž nie je pre nikoho, Marlon Wayans tie paródie skrátka nevie a aj tu trestuhodne zabíja všetok potenciál. Poznáte to tak, že sa vám za chodu ženú hlavou vtipnejšie situácie ako tie, ktoré bežia pred vami. Vlastne tu vyšiel tradične až jeden fór a to odkaz na Whiplash, zvyšok sa rovná trapasu, nude, zasraným slipom a zas tým černošským kecom - vážne sa v Amerike iné nerieši ? ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno