Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejlepší kámošky a zároveň nejlepší studentky ve třídě Amy (Kaitlyn Dever) a Molly (Beanie Feldstein) jsou velmi moudré, šikovné... a dost neoblíbené. Myslí si, že život je ukryt jen v učebnicích a na své spolužáky s horšími známkami se dívají s neskrývaným despektem. Jenže den před ukončením studia si obě najednou uvědomí krutou pravdu - 4 roky šprtání byly v podstatě ztrátou času a ony si mohly užívat přesně jako všichni ostatní. A tak se rozhodnou, že poslední den na střední škole si to všechno vynahradí a roztočí to jak se patří. Čeká je velmi dlouhá noc plná dobrodružství, na jaké je žádná z knih nemohla ani zdaleka připravit. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (216)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi v pohode. Tiež sa to drží určitých hraníc žánru ale má to akýsi aktuálny feeling. Je to úprimné. Má to kopec obzvláštňovacích momentov a celkovo sú hlavné predstaviteľky natoľko sympatické, že som im celý čas držal palce aj keď dakedy zachádzali do veľmi podivných situácií. Superbad zo ženského pohľadu. A je to kupodivu vtipné. Scéna s riaditeľom v aute bola top. Aj napriek rovnako hrajúcemu Sudeikisovi. Je to príjemný film, ku ktorému sa oplatí ešte vrátiť. Je to hlas novej generácie. Ktorá žije, dýcha a sníva. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

"That was Cardi B?" Báječný holčičí teenage buddy movie, který celou dobu baví, nejednou mile překvapí (ať už nápady či silou vážnějších scén) a na konci zaslouženě dojme a vykouzlí na tváři spokojený úsměv (tedy pokud jste ho tam neměli už dávno předtím). Titulní duo je výborné (Kaitlyn Dever je navíc ohromně roztomilá) a moc se mi líbila i práce s vedlejšími postavami. Mám rád, když schematické žánrovky dokáží pracovat s ožehavými tématy (homosexualita, dospívání, emancipace, předsudky, škatulkování) citlivě a hlavně přirozeně, takže z nich humanistické teze netrčí jak vidle z hnoje. Olivia Wilde každopádně příjemně překvapila. Být holkou v pubertě, okamžitě to mám v TOP 10. 85 % ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hodinu se to tváří jako strašně divnej, nevtipnej odvar Projectu X, za kterej není vůbec těžký se v plno scénách stydět. Jenže to je celý účel, kterej diváka dostává pod kůži hlavních postav a všech jejich kámošek a kámošů. Pak odstartuje posledních třicet minut, který považuju za absolutně nejlepší feel-good/dramedy/kaličskou komedii v tomhle století. Ke konci už sem bulel smíchy, radostí i dojetím. Strašně se těšim, až to s někym nepřipraveným uvidim podruhý. Olivia Wilde ví jak zapařit! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To vážne? Od Olivie Wilde som rozhodne čakal niečo inteligentnejšie, a nie takúto prihlúplu teenage comedy, ktorej jediná prednosť bolo to, že hlavné "hrdinky" neboli tie klasické tuctové holky. Práve naopak, Amy a Molly aspoň na prvý pohľad pôsobili ako inteligentné mladé ženy, ale asi im bolo ľúto, že mali takú dobrú povesť, a napokon aj oni mali potrebu mať svojich "5 minút slávy" - v tomto prípade vlastne jednu noc slávy. A tak sme tu mali typické plytké a bezduché "divadlo" plné afektu a trápnosti. Zopár dobrých scénok a vtipných hlášok, ale to na aspoň priemernú komédiu určite nestačí. Olivia Wilde na režisérskej stoličke teda prekvapila, bohužiaľ v negatívnom zmysle slova... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku to trochu drhne, ale postupne sa z noho vykluje najlepsi coming age film za velmi dlhu dobu. Babam budem fandit nech maju pred sebou velku karieru a Olivia Wilde sa predviedla ako velmi schopna reziserka. Snad to uchmatne aspon nejake nominacie na Zlate globy. Mile, uprimne a v poslednej tretine velmi posobive. Skoda toho blbeho (aj ked pochopitelneho) distribucneho nazvu, lebo ide po uplne odlisnej cielovke. 8/10 ()

Galerie (191)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v květnu 2018, natáčelo se v Kalifornii. (Varan)

Související novinky

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

20.08.2020

Olivia Wilde se poslední roky věnuje spíše režii než hraní, a po úspěchu s filmem Šprtky to chtěj taky se z ní v Hollywoodu stalo horké zboží. Není divu, že si jí tak vyhlédlo studio Sony, jež se jí… (více)

Reklama

Reklama