Reklama

Reklama

Psí kusy

  • Kanada Trouble (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Lumpík je tak trochu rozmazlený, ale veselý pes, který nic neví o skutečném světě plném nástrah. Užívá si nejlepší pochoutky a drbání každý den. Jednoho dne se ale bude muset vydat za plot svého bezpečného domova a zažije dobrodružství, které si ani ve snu nedokázal představit. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (31)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nevím, pejsány mám rád, ale je to pořád stejné... pořád stejně dokola, nebaví mi to. Pamatuji doby kdy i dospěláci čekali na Nema a pak se u něj regulérně sami bavili bez dětí... Podobně si vybavuji, že to bylo s filmem Za plotem atd... Čím je toho víc, tím je člověk přesycen a už o to nemá pomalu ani zájem. Sledoval jsem s drobotinou a ke konci ani nedokoukal... Dva diamanty z obojku... * * ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Žádná přidaná hodnota ... spíš podúrovňová jednohubka, která se snaží vlísat do přízně toho nejmenšího diváctva. Vesměs trochu otravné postavičky předvádějí psí i jiné skopičinky v příběhu, který se nemůže pyšnit originální myšlenkou ani přitažlivým zpracováním nebo líbivými melodiemi. Krom toho: Psí "sáňkování" avizuje zdravotní problémy v oblasti konečníku, tudíž nepatří k normálním projevům chování zdravého psa. Představa, že by mu snad přinášelo nějakou mimořádnou slast, je trochu zcestná - a nejsem si úplně jistá, jestli taková prezentace psích způsobů patří do filmu pro malé děti ... 1,5* ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Psí kusy se snaží vézt na vlně oblíbených zvířecích animáků, nicméně se topí ve vlastní podprůměrnosti - ať už se jedná o tuctový námět, minimum humorných scén či veskrz nesympatické charaktery. Navíc si upřímně myslím, že se v případě Psích kusů nemohlo bavit ani moc dětské publikum, pro něž je film primárně určen. Nejlepšími sekvencemi byly psí útulek a intro se stařenkou. Veverčí gang byl hodně bizarní a čmuchal-lovec byl totálně mimo mísu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento animák je azda vo všetkom podpriemerný. Jednak hlavnými postavami sú už prudko animačne vyžmýkané psie postavičky, animácie sú ozaj minimálne o úroveň nižšie ako klasické prvotriedne animáky a dejovo je to klišé nad klišé. Malé deti určite ocenia farebnosť a jednoduchosť deja, ale dospeláci to podľa mňa len ťažko pretrpia. 40 % ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Jeden ztracený pes, zvyklý na luxus a jedna ztracená dívka, která se chce stát zpěvačkou. Rodina, která dostane dědictví jen v případě, že se o Lumpíka náležitě postará, ale která netuší, že už není doma. Kolotoč ohledně hledání ztraceného psa, který mezitím poznává nástrahy a dobrodružství ve světě kolem sebe. A jako bonus navrch - šílené veverky. Další z psích animáků, které neurazí, ani nenadchnou, ale u kterého můžete vypnout a nemyslet absolutně na nic. Hlášky Lumpíkových kámošů jsou vtipné a je vidět, že je psal znalý pejskař. Konec Vás možná rozbrečí, pokud budete mít na krajíčku jen lehce, svou práci dokončí věnování na konci filmu. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama