Reklama

Reklama

Jak už to tak často bývá, dramatické události začínají většinou velmi nenápadně. Mladý a ambiciózní manažer Lockhart (Dane DeHaan) dostane od nadřízených jednoduchý úkol. Přivézt ze sanatoria pana Pembrokea, nepostradatelnou hlavu jejich společnosti. Léčebna, kam se před časem uchýlil a podle posledního odeslaného dopisu se z ní ani nechce jen tak rychle vrátit, se nachází v zastrčeném koutě švýcarských Alp. Její personál zde poskytuje životem a prací vyčerpaným boháčům speciální očistnou léčbu. Ale nabízené zázračné procedury možná nejsou tak úplně běžné a pobyt zde až tak úplně dobrovolný... (CinemArt)

(více)

Diskuze

Rohata krysa

Rohata krysa (hodnocení, recenze)

Psychor

Člověk co sám sebe prohlásí za experta, je většinou jen průměrným amatérem. Tohle pravidlo je krásně vidět i ve tvých příspěvcích, možná bys měl uvažovat o změně image, nebo založením nového profilu.

na příspěvěk reagoval Psychor, Yoshitsune

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

A už se to propadlo do modrých čísel. Přesně, jak jsem očekával.

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Cech

Přebírám jen názor od známého (já se na to do našeho kina, vzhledem k extrémně nepohodlným sedačkám, kde je film už jen na dvě hodiny utrpením, nechystám) a tomu se to veskrze líbilo, kdyby to bylo trochu kratší, bylo by to lepší, ale že natahovanost nebyla hlavním problémem. 

Podle mě prostě mnoha lidem nesedne Verbinskiho styl. 

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Esgalnor

Takže mám to chápat tak, že je film zbytečně dlouhý, natahovaný a tím nudí. V recenzích jsem četl, že prý konec všechno podělal. To je ten konec opravdu tak hrozný?

na příspěvěk reagoval Esgalnor

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Bluntman , Esgalnor

Jakožto zdejší hororový expert musím poukázat na Conjuring 2, které mělo podobnou stopáž a přesto se bez problému zařadilo mezi desítku nejlepších hororů minulého roku. Jenže takovouto stopáž si může dovolit jen opravdu kvalitní režisér, který ví, jak udržet divákovu pozornost. Mistr hororu Alvarez by například zazářil i s tříhodinovým hororem. Ale o několik tříd horší Verbinski s takovouto stopáží zcela logicky propadl.

na příspěvěk reagoval Rohata krysa

Uživatel Psychor smazal svůj příspěvek.

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Cech

Jo, 2 a půl hodin je na horor prostě hodně. Kdyby to byl blockbuster, asi by to tak nevadilo, ale horor (i když spíš mysteriózní psychothriller) na dvě a půl hodiny, to je prostě moc.

na příspěvěk reagoval Psychor, Cech

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Z pro mne zcela nezajímavého projektu se po zhlédnutí druhého traileru stává jeden z nejočekávanějších filmů jara.

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

mrborn2lose

Hodnotilo to 183 uživatelů, tak to nemá moc vyplývající hodnotu, mohou to být skalní fanoušci tvůrce či filmu samotného. Rád bych se mýlil.

mrborn2lose

mrborn2lose (hodnocení, recenze)

Tak Verbinsky už má s hororem zkušenosti, takže zrovna od něj nečékám, že by byl film propadák. Na Imdb čerstvých 7,4 tak snad to neklesne. Ale i soundtrack je super.

na příspěvěk reagoval Kubeska

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

neskvik

Jsem největším hororovým expertem na celé csfd.cz, takže mé fundované prognozy či odborné diskuzní příspěvky/komentáře je nutno považovat za studnici objektivní pravdy. Chápu, že velká část zdejších hororových laiků se na Cure for Wellness těší, a proto mohou být touto kritikou vyvedeni z míry, ale čím dříve se smíří s tvrdou realitou, tím lépe pro ně. Třeba díky tomu nebudou plýtvat penězi a časem za projekci a následně tady naříkat, jaká to byla blbost.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Vidim tam trosku Kaprika Proklety ostrov. Na druhou stranu i tohle ma co nabidnout, vypada to zajimave.

Související novinky

Režisér Pirátů z Karibiku našel nový projekt

Režisér Pirátů z Karibiku našel nový projekt

03.03.2021

Gore Verbinski (Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly) natočil svůj poslední film v roce 2016, Lék na život stál nějakých 40 milionů dolarů a v kinech vydělal 26. Ještě předtím stál režisér za… (více)

Reklama

Reklama