Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Kaneová prodlévá v Gotham City pod maskou Batwoman, v níž se skrývá niterná touha po spravedlnosti a zápal vložit do práce celé srdce. Po letech tvrdého výcviku těla i mysli se chystá osvobodit ulice od krutovlády zločinu. Když začne hrozit, že temnota zaplaví její město, Kate Kaneová musí porazit své démony, aby se mohla stát symbolem naděje celého Gothamu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (24)

choze 

všechny recenze uživatele

Pokud to někdo odstřelí jen kvůli LGBT a girl power, tak je idiot, ale celkově to fakt není žádný zázrak, jen přímočarý akční seriál s nevýraznými postavami, dějem i akcí, ale aspoň v hodně svižném tempu. O fous lepší než pilot Stargirl, ale v dost podobném stylu. A co říct k tomu, že se to odehrává tři roky po zmizení Batmana i Bruce Waynea, ale vůbec nikoho nenapadne si ta zmízení dvou nejznámnějších mužů Gothamu spojit... ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Škoda. Líbí se mi kamera, hovory, pacing, akce není marná. Ale to že předělat oblek z batmana na batwomanku trvá pět minut, že hlavní představitelka dokáže s high tech gearem zacházet na první pokus, že podle očí a úst nepozná člověk svou první lásku... uspěchané. Dál nekoukám, neboť je mi jasné, že mě seriál bude zklamávat dál a dál svými přehmaty a já pak budu jen otrok příběhu, který budu chtít dokoukat, aniž by mě bavila forma. ()

Reklama

movie_fan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kazdy to tu hejti asi iba z principu, nehovorim ze to bolo nieco ultra super, ale urcite si to hodnote 3 z 10 na imdb ci tuto 29 percent nezasluzi, videl som aj horsie veci... Napr. Powerless bola uplna somarina a ma to skoro 60%. To ze je lesba bolo aj v komikse, no mam pocit ze zakomplexovanost ludi nepozna hranice. 3,5/5 pre pilot. ()

eMejla odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se tam tváří tak vážně, až je to celé úplně směšné. Plus takové ty sračky, jakože silná sebevědomá lgabcdt žena dokáže všechno a ještě něco navíc...ale až potom, co sebere všechny hračky po bílém heterosexuálním muži. Hlavní záporačka se snaží vypadat jako Joker, ale je jen trapná. Souboje působí jako když se perou dva ožralí pobudové před hospodou. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LGBT láska medzi novým ochrancom poriadku v Gothame a afroameričankou. Liberáli, Netflix a HBO, korektnosť a ten ďalší bullshit...už toto je dostatočným dôvodom k tomu, aby to človek prestal sledovať, ale samotné spracovanie je tak na úrovni komiksov pre 12 ročné deti, femini nesmie chýbať a tak sú všetky šéfky či už gangu alebo ochranky ženy a človek už naozj zatúži po seriály, kde sa tieto sračky nebudú vyskytovať a človek dostane solídny príbeh. V tomto seriály tomu tak určite nebude. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama