Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate Kaneová prodlévá v Gotham City pod maskou Batwoman, v níž se skrývá niterná touha po spravedlnosti a zápal vložit do práce celé srdce. Po letech tvrdého výcviku těla i mysli se chystá osvobodit ulice od krutovlády zločinu. Když začne hrozit, že temnota zaplaví její město, Kate Kaneová musí porazit své démony, aby se mohla stát symbolem naděje celého Gothamu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (24)

T2 

všechny recenze uživatele

Takýto béčkový vývar, tak to fakt niečo. Taká zbytočnosť tu už dlho nebola. Ruby Rose prehráva na plnej čiare. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pokud to někdo odstřelí jen kvůli LGBT a girl power, tak je idiot, ale celkově to fakt není žádný zázrak, jen přímočarý akční seriál s nevýraznými postavami, dějem i akcí, ale aspoň v hodně svižném tempu. O fous lepší než pilot Stargirl, ale v dost podobném stylu. A co říct k tomu, že se to odehrává tři roky po zmizení Batmana i Bruce Waynea, ale vůbec nikoho nenapadne si ta zmízení dvou nejznámnějších mužů Gothamu spojit... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nie je to zábava, v tom vidím hlavný problém. Berú sa zbytočne vážne. A zaporáčka nie je veľmi zaujímavo poňatá. A z toho mála, čo o Ruby Rose viem, mi to pripadá robené na mieru jej - feministická homosexuálka s tetovaniami, čo dobre vyzerá pri boji na blízko. Ešte diel pozriem. ()

Wysch

všechny recenze uživatele

No jako je to sraczka s extrémně levnými triky a herci, kteří velkou výplatu neberou, a hlavní představitelkou, který to sice v kostýmu netopejra a s rudou hřívou asi slušet bude, ale nemá co hrát. Sraczka. Ale z nějakýho důvodu mě fakt zajímá, jestli to bude sraczka dál nebo ne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LGBT láska medzi novým ochrancom poriadku v Gothame a afroameričankou. Liberáli, Netflix a HBO, korektnosť a ten ďalší bullshit...už toto je dostatočným dôvodom k tomu, aby to človek prestal sledovať, ale samotné spracovanie je tak na úrovni komiksov pre 12 ročné deti, femini nesmie chýbať a tak sú všetky šéfky či už gangu alebo ochranky ženy a človek už naozj zatúži po seriály, kde sa tieto sračky nebudú vyskytovať a človek dostane solídny príbeh. V tomto seriály tomu tak určite nebude. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

možná ještě pár dílů dám,ale že by mě pilot přesvědčil se úplně říct nedá.Vypadá sice úplně stejně jako všechny seriály z Arrowverse,ale přesto funguje jako celek hůř než zbytek.Vlastně funguje hůř než nejslabší článek - hloupoučká a slabá Supergirl a to je co říct.Možná kdyby se to přestalo brát tak strašně vážně,bylo by to lepší (a nemusí z toho být nutně parodie typu Legend).To,že je Batwoman lesba a celé je to zaměřené tímhle směrem nevadí,vzhledem k tomu,že v komiksu je to stejně...40% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

hrozna kravina..nezazivne..nuda neni duvod pokracovat..ikdyz ruby je fajn cubka ale je to kokotina - negr ve skrini/jeskyni tomu dal korunu! :D ()

Zek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se vážně nepovedlo. Jako vedlejší postava v seriálech Arrow a Flash ok, ale na celej seriál, absolutně ne. Už bych raději viděl Batgirl nebo Nightwinga, kteří jsou daleko lepší postavy než nějaká Batwoman. I v komiksech je to totálně kýčovitá postava. Jo a ta herečka mi na ní vůbec nesedí. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

WTF? Odpad tomu nedám, lebo sú ďaleko horšie seriály, ale toto je od DC v spracovaní CW fakt dno. Oproti tomuto je aj Arrow, Supergirl a Flash o triedu lepšie a to sú relatívne slabé seriály, ktoré sa na Titans alebo Doom Patrol neťahajú ani z kilometrovej diaľky. Zlatý Smallvile, to boli aspoň teen časy, toto je hanba DC svetu. A žiadne LGBT v tom nie je ako problém, keby si tam šušky lízli, možno by som prihodil jednu hviezdu navyše, takto končím hneď po prvej časti. ()

frozen1 

všechny recenze uživatele

ale idte do riti s tymy odpadmi len kvoli tomu ze tam je lgbt , black lightning je o dost horsi serial a ma lepsie hodnotenie pricom toto je lepsie ()

PetriK12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těchto "přihlouplých seriálů" je obrovský množství, ale aspoň si tam na nic nehrajou a věděj na čem jsou. Zde vidím pokus o transformaci The Flash (2014) do temného a strašně vážného kabátu pwrd by DC a výsledek je spíš komickej. Chudák Ruby ()

murkl 

všechny recenze uživatele

Super gay Batwoman, černošská láska, asijská nevlastní mamka a nevlastní ségra. Potom ještě černý Alfréd s afrem a padouch je její bláznivá vlastní sestra. Příjde mi to hrozně nucené a místy jsem se i smál.. Být o 10 let mladší, tak bych to hltal jako blázen. To jsem si jist. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorší pilot DC světa. Třetí derivace Gothamu, pátá Temného rytíře. Scénář kdy všichni smutní z únosu kamarádky/přítelkyně a za 5 minut si užívají welcome party??? A LGBT v tom nehraje roli, naopak ani lízátka to nezachrání! ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Bruce Wayne už nie je moderný, nepochádza z rasovo zmiešanej rodiny, nie je homosexuál a nemiluje niekoho rasovo iného ako to ukazuje filmári v tejto seriálovej stoke. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Škoda. Líbí se mi kamera, hovory, pacing, akce není marná. Ale to že předělat oblek z batmana na batwomanku trvá pět minut, že hlavní představitelka dokáže s high tech gearem zacházet na první pokus, že podle očí a úst nepozná člověk svou první lásku... uspěchané. Dál nekoukám, neboť je mi jasné, že mě seriál bude zklamávat dál a dál svými přehmaty a já pak budu jen otrok příběhu, který budu chtít dokoukat, aniž by mě bavila forma. ()

movie_fan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kazdy to tu hejti asi iba z principu, nehovorim ze to bolo nieco ultra super, ale urcite si to hodnote 3 z 10 na imdb ci tuto 29 percent nezasluzi, videl som aj horsie veci... Napr. Powerless bola uplna somarina a ma to skoro 60%. To ze je lesba bolo aj v komikse, no mam pocit ze zakomplexovanost ludi nepozna hranice. 3,5/5 pre pilot. ()

eMejla odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se tam tváří tak vážně, až je to celé úplně směšné. Plus takové ty sračky, jakože silná sebevědomá lgabcdt žena dokáže všechno a ještě něco navíc...ale až potom, co sebere všechny hračky po bílém heterosexuálním muži. Hlavní záporačka se snaží vypadat jako Joker, ale je jen trapná. Souboje působí jako když se perou dva ožralí pobudové před hospodou. ()

Reklama

Reklama