Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (76)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější věc, co jsem letos viděl. Řezal jsem se u toho jako hovado. Je to asi už pátý film od stejné francouzské party-čtveřice jako Alibi.com a Babysitting. Film je adaptací japonské mangy a dost by mne zajíalo, jestli je to v originálu taky tak sexistické  Jako u každého jejich filmu je vidět, že mají prostě nakoukáno a vrší se jedna filmová reference na druhou. Za tu akčně komediální polohu, kterou tu má Lacheau by takový Ryan Reynolds z Bodyguardů zabíjel. Taky to má 2 nápadité špičkové akční scény, které jsem třeba úrovní v Black Widow neviděl. Pobavilo jedno známé cameo, které má ona osoba už asi v pátém filmu, ale tady bylo nejlepší. Má to necelou hodinu a půl, tah na branku od začátku do konce, fakt to nepoleví. Ideální letní film 9/10 ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Ak som sa kedysi s chutou zasmial na Lesliem alebo Sheenovi alebo na Abrahmsovi s Proftom ci dokonca nakove, musel som sa aj na tom. Francuzske horuce strely ci Frank Drebin sice nema potencial zaujat dejovou linkou, ale sitcomove sceny, jednotliva kompozicia scen s absurdnym humornym stredobodom su vyborne, svieze, miestami neopozerane. Nesustredi sa to na grcanie prdenie, blondiny, ale len kusok bitiek, sexu, fantazie. Odbavite sa dobre. (Videne 2.5.2021, Joj) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našlapaná akční komedie, která se v rámci žánru řadí k tomu nejlepšímu za několik posledních let. Nicméně jak už tady někdo napsal, je to tak vyvážené a dobré, že to místy trochu ztrácí glanc a není  tu žádná scéna nebo sekvence, která by diváka vystřelila z ponožek. Každopádně mě asi nejvíc pobavila videoherní scéna z vrakoviště a boží bylo i kachňátko. Herecky vše OK a to včetně bůhvíkde vykopané a oživené Pamely Anderson. Vůbec bych se nezlobil, kdybych se s Nickym potkal i v budoucnu. 80% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Bláznivá Francúzka akčná komédia s nemalou dávkou humoru, zábavných scén a paródií. P. Lacheau / E. Fontan connection opäť funguje, ale celý film príde trošku slabší ako ich predchádzajúca spoločná (Alibi na klíč). Každopádne film určite pobaví po náročnom dni. P.S.: Malá scéna pre Pamela Anderson. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau a Tarek Boudali po čtvrté spolu a opět výborná podívaná na plný počet. Tihle dva točí nejlepší komedie posledních let a vztyčují obrovský prostředníček USA. Příběh je tak trochu parodie na Bondovky, ale plná kreativních a originálních nápadů. Hlavní hrdina je agent posedlý sexem a ženami, což je výborný námět pro fajn komedii. a místo bomby zde záporák vymyslí parfém lásky, který když spadne do špatných rukou, tak je problém na světě. Překvapila mě také akce, Phillipe Lacheau tu má fajn souboje samozřejmě v rámci komediálního žánru jsou podány efektně a vtipně něco na styl Jackie Chan a humor je přesně dle mého gusta. Už ve 30. minutě jsem měl asi 5 záchvatů smíchu a úvodní scéna z nemocnice má kultovní potenciál jako prase. Perfektní svižná a vtipná Francie, kde krom skvělých herců stojí za zmínku i trefně zvolený soundtrack.Příběh****, Akce****, Humor*****, Násilí**, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra**, Napětí***. 9/10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Laura (Elodie Fontan) a Nicky (Philippe Lacheau) jazdia vo filme na červenom aute Mini Cooper, podobne ako v komikse. S tou istou značkou auta a farbou jazdila Elodie Fontan aj vo filme Alibi na mieru (2017), kde bol Lacheau taktiež hlavnou postavou a režisérom. (maestrotatum)
  • Keď sa novinári spýtal, či boli scény cenzurované alebo vystrihnuté kvôli vtipom, ktoré zašli príliš ďaleko, režisér odpovedal: „Sú veci, ktoré sme vystrihli, ale nebola to cenzúra. Buď preto, že to nefungovalo, alebo preto, že to bolo zle pojaté. Existuje však scéna, ktorú sme vystrihli ešte pred nakrúcaním na žiadosť Japoncov, ktorí mali právo kontroly. Bolo to okolo Nickyho (Philippe Lacheau) a Laury (Élodie Fontan). V jednom momente sa mala Laura kúpať vo vani a na svojom telefóne dostať obrázok, ako jej vaňu Nicky napúšťal vodou a pri tom sa do nej vymočil. Japonci boli touto scénou šokovaní, ktorá nakoniec nebola ani vôbec natočená.“ (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) spomína na natáčanie: "Dala som postave Laury trochu jemnosti. Chcel som, aby bola s Nickym (Philippe Lacheau) veľmi milujúca a veľmi ochranárska, pravdepodobne viac ako v animovanom seriáli. Vlastne si myslím, že som ju obmäkčila a urobila vyváženejšou." (Raccoon.city)

Reklama

Reklama