Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate ešte slabšie ako druha sériá, určite najslabšie čo seriál sex education predviedol. Postavy sa síce vrátili ale celé to bolo takè divné aj ten záver uponáhľaný ako spomenuli ostatní obľúbení užívatelia. Bol aspoň emotívny. Už to ide dole vodou ostal aspon výborný vyber piesni ktorý je stále na jednotku. 3* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina za 5, druhá za 4, ale velmi dobré. Sice ubývá humor a základní koncept je taky víceméně FUČ, ale díky skvělým postavám, to dobře drží pohromadě a slzy tekly nemálokrát. Nejsem však příliš spokojen s tím jak se jednotlivé vztahy vyvrbily a hodně to pro mě tahala Ruby, která v druhé půlce neměla už žádný prostor, škoda, přesto příjemně strávených 8 hodin. 8/10. ()

Reklama

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se až moc zabývá vedlejšími a ještě více vedlejšími dějovými linkami. Celkově se hlavní příběh podle mě posunul o velmi málo, každý se furt za něco omlouvá, všichni se furt jenom rozcházejí a tvůrci už myslím moc nevědí, co dělat. Meave (a možná i Otis) zde podle mě dostala málo prostoru a jiní zase až moc. Bez té kliniky to není sice ono, ale furt se na to kouká dobře, jsou zde hezké, emocionální momenty a hymna školy výborná. Pokud bude další série, tak už bych asi zvolil radši to ukončit než se motat stále dokola bez nápadů. Furt jsem si ale třetí sérii užil. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série má celkem podivuhodný začátek. Chvilkama vás hrozně zajímá, co se děje s Otisem, Maeve a dalšími a pak přijde jiná postava a pokud jste si k ní nevybudovaly nějaké sympatie, nejradši byste jí dali vypínák (koukám na tebe Ollo). Hlavní "zápletka" série je dost poutavá a i když jsem věděl, jak vše skončí, i na druhé zhlédnutí jsem si sérii dost užil. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti minulé sezóně jde o neuvěřitelně příjemný vítr. I dle slov českých kritiků i já  mohu mluvit o určitém cringe materiálu někdy. A hlavně zbytečnosti. Pasáže z Nigerie jsou vskutku dost mimo, i když se snaží posunou postavy dál, tak spíše v určitém slova smyslu ukazují jejich demenci. Která je fejková. My víme, že zase tak blbí nejsou. Občas se stanou dost  divné kraviny, ale postavy se zároveň strašně vyvíjejí i dobrým směrem ve většině případů. Děj se posouvá dál, ale v závěru nám stejně jsou hozeny klacky pod nohy. Školní problémy jsou občas trochu zvláštní, protože by spíše seděli  pro první sérii, ale zde tolik nevadí. Celkově vzato série baví. Strašně moc. Konečně to zase byla až drogová záležitost a po dlouhé době i něco, co mělo seriálové pokračování a bylo takto dobré. S číslem výše to škodí, tady je to naopak. Natěšeníčko na čtyřku se blíží. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • Dua Saleh, ktorí hrajú Cal, vyrastali v Minnesote, rovnako ako ich postava. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama