Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Nedůvěřivá agentka CIA vyslýchá charismatického muže, který založil duchovní hnutí a vyvolal politické nepokoje. Co je přesně zač? A o co mu jde? (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (80)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jako jo, je to seriál o ničem. Docela i dost myšlenkově prázdný, papouškující a na to, že má pojednávat o příchodu nového mesiáše, dost po této stránce pokulhává. V podstatě mi přijde, že scénáristé vzali pár náboženských knih, spatlali pár věcí dohromady, pak se ještě tvářili strašně důležitě u Huntingtona, že snad agentka říká něco nového a ne to, co jde najít na wiki. To samé mi to přišlo o ničem u mesiáše samotného; v podstatě zůstává nevyřešen až do konce a byla bych ráda za pokračování, protože prostě chci vědět, jestli je to lež či nikoliv (ačkoliv na konci si třeba někdo obrázek udělá, já mám pořád velká ale). Obsah seriálu je vlastně o ničem. Jenomže tady pro mě zvítězila forma. Prostě mě na to bavilo koukat. Hezky jsem u toho vypnula a prostě koukala, protože mě zajímalo, jak moc podobné je to knize Šesté zastavení. Bavilo mě v tom hledat paralely, bavilo mě, jak postavy mluvily více jazyky, bavili mě herci, protože byli posbíraní ze všech koutů světa, bavilo mě v postavách hledat víc, než jim přiřknuli scénáristé. Mimořádně se tedy v mém hodnocení spíše odráží forma než obsah. 4* s odřenýma ušima. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Premrhaný potenciál seriálu, ktorý sa zmenil na vyjadrenie osobných politických názorov, nenechal priestor pre iný názor ale najmä nevyužil možnosti, ktorí sa pri tejto téme ponúkali. Mohlo to byť podstatne lepšie ale ako už tomu býva zvykom, Netflix stavil viac na politickú agendu a tým pádom odradil mnoho fanúšikov, pretože iba úvod a záver zniesli prísnejšie kritéria a dokázali ako tak osloviť aj náročnejších fanúšikov. ()

Reklama

arkie 

všechny recenze uživatele

Zacina to vcelku dobre, zaujme temou aj hereckymi vykonmi (Michelle Monaghan je vyborna, aj Mehdi Dehbimu to ide). Ale postupne vychadza najavo akasi prazdnota celeho serialu, mnoho dejovych linii sa nijako vyznamne nestretava, nedava to vobec zmysel. Tiez jednanie CIA je celkom neologicke, iked chapem, ze autori chceli vytvorit nejaky pribeh, ktoreho zlozitost moze byt problem.  Posledny diel - velke sklamanie. Asi dobre, ze nebude druha sezona. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Někdo uvěří snadno, někdo neuvěří nikdy - no věřili byste tomu? Já vím, že bych bych neuvěřil nikdy, ale něčemu takovému bych věřil rád. Mnoho postav s originálními charaktery a vlastními motivacemi, nejasnost, avšak ne zmatečná, nýbrž cílená. Čekal jsem trochu rychlejší tempo, ale nakonec se ukázalo být ideální. V součtu další zajímavý Netflix Original, který jsem milerád bingewatchnul. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Bůh nebo podvodník? Bůh konečně oslovil lidstvo nebo jde o nový typ terorismu? Tato otázka je podružná, protože zajímavější je sledovat reakce jiných lidí na nečekanou záležitost. Máme tu cynické agenty, zoufalou matku a kněze ztrativšího víru, kterému mesiáš přijde vhod. Pokaždé, když už máme jasno, objeví se nové ALE. Ne každému však vyhoví pomalé tempo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Okolo 30. minúty sa protagonisti vezú na československom aute Škoda Forman. (shushen)

Související novinky

Zemřel herec Philip Baker Hall

Zemřel herec Philip Baker Hall

13.06.2022

Smutná zpráva z filmového světa. V úctyhodném věku 90 let zemřel herec Philip Baker Hall, známý z jeho mnoha vedlejších rolí i jako jedna z nejvýraznějších tváří své generace. Diváci si jej mohou… (více)

Reklama

Reklama