Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Nedůvěřivá agentka CIA vyslýchá charismatického muže, který založil duchovní hnutí a vyvolal politické nepokoje. Co je přesně zač? A o co mu jde? (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (80)

arkie 

všechny recenze uživatele

Zacina to vcelku dobre, zaujme temou aj hereckymi vykonmi (Michelle Monaghan je vyborna, aj Mehdi Dehbimu to ide). Ale postupne vychadza najavo akasi prazdnota celeho serialu, mnoho dejovych linii sa nijako vyznamne nestretava, nedava to vobec zmysel. Tiez jednanie CIA je celkom neologicke, iked chapem, ze autori chceli vytvorit nejaky pribeh, ktoreho zlozitost moze byt problem.  Posledny diel - velke sklamanie. Asi dobre, ze nebude druha sezona. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ten motiv má obrovskej potenciál, ale výsledek je spíše rozpačitý. V prvé řadě je to celé uchopené dost naivně.. Já bych to takhle schroustal možná cca 15let zpět, ale dnes už by prostě jeden dlouhovlasej guru takovej poprask neudělal. Je fakt, že neznám poměry v USA, ale obecně vidíme, že i tam všelijací guruové strhnou maximálně pár desítek až stovek lidí a tím to prostě hasne.. Kejklířů co chodí po vodě a předvádí všelijaké kolotočářské ojebávky je dnes plný internet a televize a tady tenhle mesiáš fakt neměl absolutně nic navíc čím by mohl reálně oslovit takové davy... Další nedostatek vidím v nezvládnutí té mysteriózní ambivalence.. Celou dobu jsem měl pocit, že by to strašně moc chtělo být druhým The Leftovers, ale absolutně to neví jak toho efektu docílit. Většina pokusů o emoční (či jiný) zásah jde naprosto mimo terč... Je tady několik dějových linek (okolo několika charakterů) ale všechny nakonec vyzní tak nějak do prázdna.. Charaktery nejsou dost vykreslené, nebo alespoň dost sympatické abych já jako divák k někomu z nich našel nějaký vztah.... Ve výsledku vlastně na seriálu nejvíce cením to co by se dalo vmáčknout do dvou rozvinutých souvětí popisujících základní kostru děje a výsledné pointy. To je ale dost málo. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Áno, pointu a nejakú tú snahu o odkaz to malo, ale nič viac. Toľko vágnych akože múdrostí a ďalších kecov ako v tomto projekte, len tak ľahko inde nenájdete. Spoločensko aktuálne, no obsahovo totálne vyprázdnené. Našťastie aspoňže formálna stránka ušla. A ten záver chápem, veď trebalo si nechať pootvorené dvierka pre prípadnú druhú sériu. A to znamená, že sa divák nedozvie nič o tom, ako to vlastne bolo s tým záhadným mesiášom. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zhruba do poloviny je tenhle dietní Homeland opravdu povedenou atmosferickou podívanou,která nutí sledovat dál.Pak ale přijde zlom,začne se do toho motat politika a seriál přestane odpovídat na otázky a naopak začne pokládat nové a je jen na divákovi jak si vše přebere.Po prvotním nadšení je to tak ve výsledku zklamání,ale jelikož ono by to vlastně v reálu takhle nějak fungovalo,kdyby na to došlo,tak zůstanu u vyššího,leč ne úplně zaslouženého hodnocení...70% ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Buď geniálne dielo s hlbokým presahom alebo totálny bulshit, ktorý si sám sebe podkopal nohy poslednou epizódou. Sám si skutočne neviem vybrať, na ktorú stranu sa prikloním. Niektoré scény, ale aj epizódy ma bavili veľmi, no ako celok pôsobí Messiah až príliš rozpačito a nekompaktne. Scenáristi akoby sa snažili tono povedať veľmi veľa a žiadnu tému nedokázali dostatočne objasniť alebo dotiahnuť do konca. Po skončení seriálu vyvstáva viac otázok ako odpovedí a to ja naozaj nemám nejak extra rád. Áno mám rad tajomno, duchovno a nadprirodzené javy ale tento seriál ako keby ani sám nevedel kde vlastne stojí. Je to ako cesta, ktorá vedia od nikadiaľ nikam. Po jeho dopozeraní budete v podstate tam kde na začiatku, len omnoho viac zmätení... 65 %!! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Okolo 30. minúty sa protagonisti vezú na československom aute Škoda Forman. (shushen)

Související novinky

Zemřel herec Philip Baker Hall

Zemřel herec Philip Baker Hall

13.06.2022

Smutná zpráva z filmového světa. V úctyhodném věku 90 let zemřel herec Philip Baker Hall, známý z jeho mnoha vedlejších rolí i jako jedna z nejvýraznějších tváří své generace. Diváci si jej mohou… (více)

Reklama

Reklama