Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Generál 'Železňák' Kelly přijede na inspekci a nakonec skončí v Margaretině stanu. Bohužel, v náručí majorky Houlihanové nečekaně zemře a jeho pobočník se snaží zařídit vše tak, aby to vypadalo, že generál zemřel ve velkolepé bitvě. Hawkeye a Trapper mu pomáhají propašovat generálovo tělo z tábora. (TV Nova)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Historie vyžaduje, aby generál zemřel slavnou smrtí." Zoufalé shánění bojů uprostřed války bylo skvělým balzámem na mou sarkastickou duši. Stejně tak opilý Henry vítající generála, krvácení v pozoru či jedno salutování na celou válku. Tohle zkrátka byla válka dle mého gusta a já si rád o generálově hrdinné smrti přečtu "pravdu" v Hvězdách a pruzích. ()

Zajímavosti (3)

  • Radar (Gary Burghoff) najde sektor pod palbou a vypíše polohu jako: „Severně od Inchonu, zeměpisná šířka 27, délka 70.“ Tyto souřadnice jsou v západní Indii, poblíž hranic s Pákistánem, více než 3 000 mil západně od Koreje. (sator)
  • Opakovaně se mění hodnost generála Kellyho (James Gregory). Někdy je oslovován jako generálmajor, jindy jako generálporučík. (sator)

Reklama

Reklama