Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakou dobu byste chtěli zažít, kdybyste měli tu možnost? Před tuto otázku je postaven Victor, když od svého syna dostane dárkový poukaz agentury Time Travelers. Ta s pomocí filmových kulis a herců dokáže zinscenovat jakoukoli epochu a zprostředkovat svým klientům setkání se slavnými osobnostmi dějin dle jejich přání. Zatímco jiní zákazníci se chtějí podívat na dvůr Ludvíka XVI. či povečeřet s Hitlerem, Victor touží vrátit se do nespoutaných sedmdesátých let a ještě jednou prožít první rande se svou ženou – dobu, kdy v něm dokázala vidět víc než jen nudného páprdu v pruhovaném pyžamu. Chytrá a zábavná love story vypráví o tom, co by se mohlo stát, kdybychom si mohli zopakovat ty nejkrásnější okamžiky. Je to potřeba k tomu, abychom se znovu zamilovali? (Aerofilms)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (126)

easaque 

všechny recenze uživatele

4* po měsíci od sledování jsem se konečně dokopal k tomu, abych něco napsal k tomuto zajímavému romantickému snímku, který si užijí více spíš starší diváci než puberťáci. Nostalgické vzpomínky mají tu sílu překonat nástrahy krize středního věku a tento film se to snaží dokázat vtipnou formou. Když pominu fakt, že lze tak přesně rekonstruovat události z minula, jak to film předvádí, tak jsem si ho slušně užil. Pomohli k tomu kvalitní herecké osobnosti, beznátlakový nadhled a příjemný feeling. Nezbývá tedy než doporučit dalším. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

IviDvo 

všechny recenze uživatele

Dnešní uspěchaná doba není pro každého. Zatímco Marianne odmítá stárnutí, žije naplno a v symbióze s technickým pokrokem, její manžel Victor modernímu světu příliš nerozumí, nenachází v něm smysl ani naplnění. Díky svému synovi ale dostává příležitost se navrátit do minulosti. Nečekejte vesmírné lodě, cestování rychlostí světla do vzdálených dimenzí, ani hvězdné portály. Budou stačit kulisy, precizně instruovaní herci a puntičkářský režisér, který své okolí bude dohánět k šílenství, jen aby zajistil perfektní autenticitu situace a tím i Vaší spokojenost. Už si jen stačí vybrat dobu a určitý moment. Victor si vybírá konkrétní týden ze 70. let, kdy se seznámil se svou životní láskou Marianne. Vrací se do své osobní Belle Époque. Zbytek je potřeba vidět. Herecké výkony vás nemůžou nebavit - Daniel Auteuil coby sympatický, ale otupělý Victor, Fanny Ardant jako živelná a přidrzlá Marianne, Guillaume Canet coby cholerický a pedantský režisér Antoine, a v neposlední řadě Doria Tillier jako talentovaná a půvabná herečka Margot, která ve Victorově Belle Époque ztvárňuje mladičkou Marianne. Tento film oplývá vtipem, ale i příjemnou melancholií, a zároveň dodává i velkou škálu emocí. Nicolas Bedos svým neotřelým a svěžím námětem bez pochyby obohatil svět komedie. ()

Reklama

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Viktor je staromilec a vše moderní mu je celkem cizí. Má rád svůj způsob života bez výrazných změn a novot. Právě naopak to vnímá Viktorova žena, která se ráda baví a všechny vymoženosti moderní doby přijímá. Mezi manželi dojde k odcizení a právě to je hlavní důvod, proč si přestali rozumět a každý od života čekal něco jiného. Viktor dostane k narozeninám velmi originální dárek, kdy si může vybrat dobu, ve které by chtěl prožít několik dní či týdnů. Time Travelers zinscenuje přesně a do detailu vše, aby to bylo podle jeho představ. Rozmrzelý a ne úplně šťastný Viktor, projeví zájem vrátit se do roku 1975, aby mohl zažít své nejdivočejší období a poznal opět svou životní lásku a třeba se i znovu zamiloval. Krásná a lehká romantická komedie s originálním námětem, pohladí po duši i přes absenci zbytečného patosu a klišé. V hlavní roli se objeví sympatický a mnou oblíbený herec Daniel Auteuil (Válka policajtů, Můj nejlepší přítel). ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

V roce vydání něco, co musel vidět každý. Propagace horem dolem. Skoro i pádem. Film je to roztomilý. Pochopíte v něm tu myšlenku, která se tam brouzdá skrze ty malé linky. Jenže několikrát je to zbytečně zamotané a to nemluvím o části k prvnímu bodu obratu, která je jedna z nejchaotičtějších jakou jsem za poslední roky viděl. I tak oceňuji určitou originalitu a něžnost příběhu. ()

neo250 

všechny recenze uživatele

Kvalitné kostýmy musím pochváliť, kulisu rovnako a hudba dokonale pasovala do príbehu postáv. Jedinu výhradu mám k úvodu filmu. Ten mi prišiel neucelený, chaotický a nevedel som pochopiť ani pointu k čomu ten film vlastne smeruje. A tam som sa začal nudiť a pochybovať či to dopozerám. No povedal som si, že dám tomu šancu a potom sa to pekne rozbehlo. Druhý krát by som si to už nepozrel no za mňa spokojnosť na 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 25. září do 28. listopadu 2018 v Île-de-France, zejména v Asnières-sur-Seine (Hauts-de-Seine), ve čtvrti La Défense a v Paříži. Interiérové ​​scény vznikaly v kinematografických studiích v Saint-Ouen (Seine-Saint-Denis). (bianci)
  • Hrdina filmu Victor (Daniel Auteuil) se ocitne zpět v roce 1974. Když se spolu se svou budoucí ženou (Doria Tillier) v roce 1974 ocitnou na hippie večírku a ona tančí na stole, zazní skladba od dua Baccara „Yes sir, I can boogie“. Tato skladba byla však nahraná až v roce 1976, a na desce vyšla dokonce až v roce 1977. (bubun)
  • Na hippie večírku v roce 1974 je v několika záběrech vidět lahvové pivo Pilsner Urquell. (honza.kuzel)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno