Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chakotay a Janeway havarují na planetě. Jsou napadeni Vidiiany. Střet nepřežijí a probudí se opět v raketoplánu před havárií. Janeway dojde, že je něco špatně a kontaktuje Doctora. Doctor kapitánce řekne, že Vidiiané nakazili Janeway virem Phage. Bohužel Doctor nezná na virus protilátku a Janeway pomalu umírá... (Varan)

Recenze (5)

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mělo to momenty kdy sem váhal že by to mohlo bejt dobrý, z pár nápadů by se dal dostat i fakt silnej díl, ale reálně to je jen naprosto nelogická zpatlanina. Proč ty časový smyčky? K čemu souhlas? Co tam dělá entita co by byla weird i v TOS? Proč zas letí kapitán s prvním důstojníkem naráz? Váhal bych nad 1*, ale na začátku sem byl nucenej vidět Neelixe, tak se nebudu ani namáhat. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kathryn Janeway umírá na povrchu nehostiné planety. Nebo už možná umřela, ale ještě ten fakt vnitřně nepřijala. Zápletka by se hodila spíš do Doctora Who než do Star Treku, ale budiž. Představa takové mrchožroutské rasy je docela děsivá. ()

Joshua.Lukas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta sama blbost jako u epizody Rozhodnutí (S02E25). Odkdy podle směrnic hvězdné flotily chodí na průzkumy současne kapitán s prvním důstojníkem? Voyager má více než stočlennou posádku a průzkumy provádí zásadně hlavní důstojníci. Logika v prdeli... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Raketoplán, ve kterém na začátku epizody letí kapitánka Janewayová (Kate Mulgrew) a Chakotay (Robert Beltran), se nazývá Sacajawea. Je pojmenovaný po šošonské indiánce, která byla tlumočnicí a průvodkyní v expedici Lewise a Clarka v letech 1804-1806. (KM Phoenix)

Reklama

Reklama