Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (235)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ne ze by se jednalo o horor roku, ale zas takhle nizky hodnoceni teda nechapu. Je fajn, ze se tvurci pokusili o trochu vic, nez jen vyvrazdovacku na ostrove a tak prvni pulka filmu vic nez horor spis pripomina prani jednotlivejch vyhercu a jak se muzou zvrtnout. Navic tu je prekvapive solidni obsazeni s haldou sympataku v cele s Ryanem Hansenem. A diky tomu, ze kazdej ma to prani trochu jiny, tak se to neokouka a clovek se tesi, jak se to komu vymsti. Druha pulka uz zacne bejt trochu prekombinovana, kdy se tvurci snazi o trochu mindfuck, ale zase aspon neni uplne jasny prakticky az do konce, kdo prezije nebo o co tu vlastne jde. Film sice neni buhvijak strasidelnej, ale par scen je fajn a krvi se nesetri. Takze za me pohodova oddechovka. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(30%) Viděno v kině. Ach jo, jsem fakt debil, že já na to šel! Ani v slabší průměr to nedopadlo. A to mi předchozí záležitost od tohoto režiséra, Truth or Dare docela sedla. Zde mohu ocenit jen jisté nápady a vcelku zdařilou pointu ke konci. Sice nebyla moc šokující, ale aspoň nebyla pitomá a měla hlavu a patu. Celkově zde skoro nic nefungovalo. Atmosféra nulová. Herci hráli nepřesvědčivě. Hudba nevýrazná. Rádoby napínavé scény nic moc. Ani ta hlavní Lucy Hale mě zde nebavila (ve filmu Truth or Dare mě zaujala víc). Myslel jsem, že dám nakonec jen 1*, ale přeci to nějakou tu celkovou úroveň mělo. Tak se nakonec slituji v nejslabší 2*. Vlastně můžu zde pochválit pouze Maggie Q, jejíž role mě docela bavila a i ta její dějové linie. Linie těch ostatních postav mě nebavila, až na závěrečné rozuzlení tedy. Víc k tomu asi dodávat nemusím, strašná slabota a hlavně jsem měl pocit, že to sleduju 4 hodiny. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Že točí BludnýHouse fakt bludy jsme se už několikrát přesvědčili. Get Out, Nope, Sinister, Halloween, Černý telefon.. ano, tohle a mnohem více Jason Blum produkuje [stále musíme ocenit, že ten chlap umí držet budget na hraně, a za málo peněz hodně kvalitních marží, ten židák to prostě umí..], ale pak se posere něco takového, co se nedá nazvat nic jiným než vše, co bylo na šesté řadě Ztracených špatně. Když už by Čedok vytvářel zájezdy na tenhle ostrov potěšení, nebo snadno splnitelných přání, krom kurev v bazénu bych si přál, ať mi splatí hypotéku a dluhy, do toho bych si přál aspoň o 10 kilo schodit, i když stará by řekla 20 kg, nu což, a celoživotní zásobu zmrzliny Ben a Jerry's, nevztahoval bych se žádných námitek, prodal bych svoji duši, a nechal bych se hýčkat taiwanskými ostrovankami. #odpadnísklizeň [2023] ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po rozprávačskej a dramaturgickej stránke je Fantasy Island vyložene tragický ..a nepodarený je aj vo všetkých ostatných aspektoch (vrátane zmätených hereckých výkonov). Problém pritom nie je primárne v tom, že tvorcovia na jeho natočenie nemali dosť peňazí (7 miliónov dolárov je skutočne extrémne veľa), ale hlavne v tom, že film skrátka odflákli, prípadne boli neschopní a film sa im rozpadol pod rukami do neuveriteľného blábolu. Predovšetkým je dej filmu neskutočne debilný, nekonzistentný a nezmyselný, okrem iného aj preto, že nie je akokoľvek definované, či tie splnené priania sú realita, divadlo, sny, halucinácie, mágia alebo kombinácia všetkého a prípadne i čo z toho vyplýva a aké to má potenciálne dôsledky. Hrdinovia filmu sú strašne zle zapísaní a správajú sa v lepšom prípade hlúpo, v horšom prípade nepochopiteľne. Fantasy Island zlyháva ako dobrodružný film, ako horor, ako komédia i ako mysteriózny thriller. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hlavně u toho nemyslet. Samotná premisa s ostrovem plnícím fantazie, jejichž konce ovšem nemají s krásnými sny nic společného, zase není tak úplně špatná a jednotlivé linky také působily jakž takž ucházejícím dojmem. Jenže snaha osudy všech účastníků proplést dopadla katastrofálně a snažit se odhalit pravidla, kterými se to celé řídí, je předem odsouzeno k nezdaru. Kor když film diváka zásobí několika zmatenými veletoči. Na druhou stranu prostředí ostrova má něco do sebe, film má relativně solidní tempo a i když se tu odehrávají vesměs hovadiny, pořád se něco děje a casting také není úplně špatný. Zkrátka je to tak blbé, až je to zábavné. Kdyby Wadlow trošku přitvrdil, snad bych hodnotil i výš. 50% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)
  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama