Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tony se sice ještě nesebral z toho, že ztratil Lisu, a začít znova se mu taky moc nedaří, ale prapodivnému světu kolem sebe dokáže i tak projevit účast. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál je zvláštní meditace nad životem a vztahy v něm. Potkáváte lidi, někteří s vámi poplují déle, jiní kratší dobu. Je to hodně o tom, co nabízíte, jako na každém trhu. I když v první sérii končí Tony s pozitivnějším náhledem na život, nemá vyhráno. S některými ránami se plahočíme až do hrobu a je to jen o tom, jak se s tím naučíme žít, ne, že by se to zlehčilo, či zlepšilo. Myslím, že to byl Keanu, kdo řekl "Grief changes shapes, but it never ends. (...) yep, byl to on, tuhle část už jsem ale dohledal: People have a misconception that you can deal with it and say, 'It's gone, and I'm better.' They're wrong.” Souhlasím. Na to, jak minimalistické, velmi silné, a obdobně jako včera, Burrův Immoral Compass, s taky velmi trefným závěrem, kde se emoce mísí, ale nemůžete se tomu nesmát. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricky Gervais je génius...........A tím nemyslím jen jeho cit pro detail v jednotlivých dialozích, které Vás zasáhnou velice hmatatelně do těch nejcitlivějších míst, ale taktéž jeho herecký talent. Nikdy jsem to netušil, ale především výkony v posledních dílech druhé série mě absolutně odrovnaly, člověk by skoro až věřil v některých seriálových momentech, že se nejedná o hraní ale spíše o nějaký dokument. Jinak tento autor dokázal skloubit komediální stránku oplývající tím proslulým britským suchým humorem (nejvíce mě bavil asi Pošťák, ten svými návštěvami v domě Tonyho přiváděl mou bránici k šílenství) s chvílemi, u kterých budete ronit krokodýli slzy, to vám zaručuji. Druhá série se zaměřuje převážně na Tonyho a jeho cestu za vyrovnáním, kdy se snaží být čím dál tím více příjemnější k lidem ze svého okolí.....taktéž jsem si jako divák odnesl slušnou řádku ponaučení, což se mi na poli kinematografie již dost dlouho nestalo. A závěrečná pětiminutovka ? Jedním slovem TEAR - JERKER. Už chci třetí sérii. Tento skvost si to zaslouží. Za mě dávám 86 % ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricky sa vrátil s týmto projektom, ktorý je oproti prvej sérii omnoho citlivejší. Respektíve ešte citlivejší, lebo tá prvá sada nebola tiež len komediálnou. Nechýba tomu ten super ironický humor, ale ten nával emócii tu tentokrát prevažuje. Až by som povedal, že je to osobná výpoveď Rickyho, hlavne vo vzťahu s otcom. Teším sa na tretiu sériu. ()

Splasher

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi podobné pocity jako z první série a Dereka. "Reklamní vyumělkovanost". Tedy pro mě přesný opak k závěrečné písni Sufjana Stevense. Přijde mi, že se Ricky ani nikam herecky neposunul. Spíše naopak. V dramatických polohách je stále velmi nepřesvědčivý a bohužel mi přišlo, že je o něco slabší i v těch komediálních (použité vtipy už dříve podal/režíroval lépe). ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

Ricky zažívá v 2. sérii větší progress a zároveň využije svých zkušeností a pomůže změnit lidem kolem sebe své životy. Noviny perfektně odráží dění ve světě a 8 y.o. holčička je skvělá scénka. Gervais je na tohle génius. Příliš se na mě opakuje to, kdy v dialogu během 10s Ricky spustí nekonečné vyprávění o Lise, ale série se odehrává to v krátkém časovém úseku, takže se to dá pochopit. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama