Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tony se sice ještě nesebral z toho, že ztratil Lisu, a začít znova se mu taky moc nedaří, ale prapodivnému světu kolem sebe dokáže i tak projevit účast. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé řadě už divák ví, co od seriálu čekat, takže jsem si to užil ještě o něco více. Ricky umí napsat chytré scény a dialogy ze života a k tomu občas přidá trochu svého specifického sarkastického či černého humoru. Docela by mě zajímalo, jestli má inspiraci ze svého života, nebo se fakt tak dokáže vžít do ztráty nejbližšího člověka. Každopádně mu to tady věřím bez mrknutí oka. (Netflix 4k, orig.) ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší jak první řada. V té první jsem pořád viděl hlavně Rickyho Gervaise. V té druhé už je to Tony. Možná byla první série větší sranda, druhá řada má větší hloubku. Jak co se týče vedlejších postav, tak zejména emocionálním vývojem Tonyho, který už jen nedělá klukovské provokace a naschvály, ale bojuje se svým osudem jinak a je to docela uvěřitelný proces. Závěr řady je velmi silný. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi jsem se na druhou sezónu těšil, ale Ricky Gervais mě tentokrát nemile překvapil. Jeho Tony výrazně ubral na svém cynismu a děsivě přidal na sebelítosti a patláním se v minulosti. Jasně, tyhle pasáže byly i v první řadě, ale nebyly tak časté. První sérii jsem chválil za výborný humor a lidský příběh, tady byl ale humor upozaděn ve prospěch častých uplakaných scén, takže jsem se občas příliš nebavil. 4*- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricky sa vrátil s týmto projektom, ktorý je oproti prvej sérii omnoho citlivejší. Respektíve ešte citlivejší, lebo tá prvá sada nebola tiež len komediálnou. Nechýba tomu ten super ironický humor, ale ten nával emócii tu tentokrát prevažuje. Až by som povedal, že je to osobná výpoveď Rickyho, hlavne vo vzťahu s otcom. Teším sa na tretiu sériu. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada nabízí v podstatě to samé jako první, jen se hlavní postavě pomalu rozpouští její cynická slupka a je víc empatičtější vůči okolí. Podíl humoru je mírný a terapeutickou náladu seriálu jen sem tam zprzní klasické explicitní kousky jako katastrofální komunitní představení. Sneslo by to míň dílů a už proboha žádné další domácí video. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama