Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tony se sice ještě nesebral z toho, že ztratil Lisu, a začít znova se mu taky moc nedaří, ale prapodivnému světu kolem sebe dokáže i tak projevit účast. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada nabízí v podstatě to samé jako první, jen se hlavní postavě pomalu rozpouští její cynická slupka a je víc empatičtější vůči okolí. Podíl humoru je mírný a terapeutickou náladu seriálu jen sem tam zprzní klasické explicitní kousky jako katastrofální komunitní představení. Sneslo by to míň dílů a už proboha žádné další domácí video. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

After Life je další zářný příklad toho, že nic netrvá věčně a ne každý úspěch lze zopakovat dvakrát. Zvláště pokud nemáte myšlenku a nemáte to pro myšlení. Důvod proč byla první série skvělá je jasné. Měla silnou myšlenku, životní otázky, smutnou tématiku říznutou cynickým a černým humorem. Bylo jasné, že aby druhá série byla stejně dobrá nebo i lepší musela přijít s něčím podobným, ale logicky jiným. A to se nestalo. Máme zde v podstatě stejný precedens, který je ukotvený v pohodovém životě hlavní postavy, která nemá žádné větší problémy, a když už, tak je během pár minut v pořádku vyřeší. To není drama, to není příběh. To je procházka v růžové zahradě bez ordinace. Když už se ukáže nějaký problém, ukáže se moc pozdě a jeho "řešení" přijde najednou hopem, že to vypadá totálně na palici. Série se drží nějakého humoru hlavní postavy a jiným, který občas potěší, vytvoří úsměv na tváří, ale tím to končí. Více vás spíše iritují nové a nezajímavé hlavní postavy, které nemají žádnou zajímavou linku svého děje a jenom jej uměle zaplňují. Obrovské zklamání, které se dalo čekat, ale i přesto se lehce doufalo. Nebylo to však tak neočekávané zklamání, takže se to dá přežít. Třetí série? Nemyslitelná. ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Gervais je nejsilnější, když se utápí v žalu. A jakkoli to jeho postavě nepřeju, poslední dvě epky jsou proti těm prvním čtyřem jak máslo a margarín. Některý gagy tu opět hladí genialitu po vlasech. Některý si dávaj repete až moc často. A pak jsou tu ještě gagy s psychiatrem, který se snaží zdolat šestitisícovku v antivtipu. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii už není Ricky tak depresivní, sice mu pořád hrozně chybí jeho žena, ale už si váží obyčejného života a uvědomuje si, že se vlastně má dobře a hodně lidí je na tom o dost hůř a mají větší chuť žít než on. Osobně by mě zajímalo z jakého bulváru těží ty bizáry těch článků do novin, to skoro vypadá na úchylku, že tohle sbírá pro inspiraci. A co pro mě zůstává úplnou záhadou, jak si člověk, co píše pro bezplatný lokální noviny mohl dovolit krásnej barák a ještě živit tatínka v singl pokoji v pěkným důchodáku....  To je uplně mimo realitu dnešních dní. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricky Gervais je génius...........A tím nemyslím jen jeho cit pro detail v jednotlivých dialozích, které Vás zasáhnou velice hmatatelně do těch nejcitlivějších míst, ale taktéž jeho herecký talent. Nikdy jsem to netušil, ale především výkony v posledních dílech druhé série mě absolutně odrovnaly, člověk by skoro až věřil v některých seriálových momentech, že se nejedná o hraní ale spíše o nějaký dokument. Jinak tento autor dokázal skloubit komediální stránku oplývající tím proslulým britským suchým humorem (nejvíce mě bavil asi Pošťák, ten svými návštěvami v domě Tonyho přiváděl mou bránici k šílenství) s chvílemi, u kterých budete ronit krokodýli slzy, to vám zaručuji. Druhá série se zaměřuje převážně na Tonyho a jeho cestu za vyrovnáním, kdy se snaží být čím dál tím více příjemnější k lidem ze svého okolí.....taktéž jsem si jako divák odnesl slušnou řádku ponaučení, což se mi na poli kinematografie již dost dlouho nestalo. A závěrečná pětiminutovka ? Jedním slovem TEAR - JERKER. Už chci třetí sérii. Tento skvost si to zaslouží. Za mě dávám 86 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama