Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (85)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V případě LD&R je třeba brát jednotlivé epizody zvlášť. Ta různorodost je příliš veliká. A stejně jako každému sedne něco jiného, není šance hodnotit všech 8 epizod stejně. Někdo bude slintat nad obrem a infolinkou, někdo nad luxusní animací (asi polovina všeho) a někomu bude asi stačit jen víc než jedna ustřelená končetina... z mého pohledu znatelně klesla příčka přístupnosti. O holý zadek tu prakticky nezavadíte. A to o něčem také svědčí. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při tak malém počtu epizod působí tato řada o dost horší, než ta předchozí. Je zastoupeno méně přístupů a způsobů animace, ale co je horší, minimálně tři epizody jsou průměrné, jedna spíš podprůměrná...jeden by čekal, že když bude epizod tak málo, tak to budou pecky všecky. Jsem docela zklamaný, protože ani ty které jsem hodnotil pěti hvězdami, nemají na to nejlepší z předchozí řady. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně Netflix naservíroval očekávanou 2. sérii Love, Death & Robots a oproti první je to trochu zklamání, už jen zkrácením 18 epizod na 8 trochu bolí a také ubylo akce i gore a erotika absentuje zcela, ale pořád se jedná o nadprůměrnou zábavu, kde vyloženě slabý segment je jen 1 a to s názvem Led. Žádné druhé Secret War a Sonnie´s Edge se však bohužel nekoná. Nejlepší je bez debat povídka 4 Sníh na Poušti, což je Postapo mixlé se Star Wars. Úžasné CGI, skvělá brutální akce, nekompromisní gore, skvělá hudba i dobře vymyšlený svět. Jasný Král. Druhé místo si odnáší povídka 3 Zakázané Ovoce, což je futuristické Thriller-Sci-Fi se zajímavou myšlenkou, skvělým vizuálem a šokujícím vyvrcholením. Velká paráda. Třetí místo je povídka 5 Vysoká Tráva- Zajímavá animace, Lovecraft, vysoká tráva ( King), hororová atmoška. Pěkný. Čtvrté místo je 7 Azyl- Temné Sci-Fi s výborným CGI, kde hlavního hrdinu hraje Michael B. Jordan. Syrová atmosféra, zničený svět, nepříjemný robot a pěkně rozšláplá ruka. Páté místo povídka číslo 6 Duch Vánoc- Kraťounké, ale originální nápad, kde místo Santa Clause nosí dárky pěkně udělané Monstrum. Děti by rozhodně už nezlobili. Šesté místo povídka číslo 1 Automatická hlasová služba- robotický vysavač, který zmagoří a dostane chuť zabíjet. Originální, zábavné s hezkou yoga-shotgun fatalitou a slušným zvratem. Sedmé místo povídka číslo 8 Utonutý obr- Tak trochu Guliverovy cesty. Mrtvola obra se vyplaví na pláži, který přitáhne pozornost místních obyvatel. Pomalejší, ale určitě zajímavé. Osmé místo povídka číslo 2- Led- Definitivně nejslabší segment série. Komiksový vizuál je fajn a potěší Leviathan, jinak průměrné. Uteklo to fajn, bavil jsem se nadprůměrně, ale rozhodně bych příště uvítal více akce než filosofování. 8/10. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menší počet epizod oproti první sérii Lásce, smrti a robotům prospěl, protože se výrazně zvýšil poměr vynikajících epizod vůči těm slabším. Na čtyři skvostné povídky (Pop Squad, Snow in the Desert, The Tall Grass, The Drowned Giant) připadá jedna bizarní, ale v poselství funkční miniatura (All Through the House), dva krásně animované kousky, které by především chtěly rozpracovat (Ice, Life Hutch) a jen bez úvodní epizody bych se vyloženě obešel (Automated Customer Service). Stále je to ale super coby seriálový ekvivalent knihy plné sci-fi/fantasy povídek a doufám, že se Netflix bude konceptu držet. Je to osvěžující. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krom toho že je druhá série podstatně kratší je vlastně hodně podobná té první.Některé povídky jsou skvělé (policista řešící přelidnění,Sníh) a některé zase slabší (poslední dvě).A i když mi tu chyběla opravdu epická epizoda jakou byla ta s Rudou armádou v první řadě,pořád je to nadprůměrná zábava a klidně bych si dal keště nášup…80% ()

Zajímavosti (3)

  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)

Reklama

Reklama