Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (více)
Trailer 1

VOD (1)

Poté co se rodina přestěhuje do Heelshire Mansion, spřátelí se jejich syn s panenkou Brahmsem. Tato hračka vypadá jako živá. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (107)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na to, aby ten kluk tak dlouho trpěl posttraumatickým syndromem, mi už přišel docela velkej. Nebo to byl výjimečnej poseroutka. Každopádně byl ale obludně velkej na to, aby spal s medvědem plyšákem a vypěstoval si fixaci na panenku. A protože ta jeho panenka byl vlastně panák, byl to nejspíš nejenom poseroutka a mamánek a mentál, ale i buznička. Ještě že měl ovšem statečnou maminku, která udělá vše pro to, aby svého chlapce ochránila. Uff. "Horor / Mysteriózní / Thriller". To jako vážně?? V tom případě by "Horor / Mysteriózní / Thriller" mohla být třeba i Červená Karkulka nebo Smolíček Pacholíček. Zlatá jednička s hnusnou Maggie z Walking Dead. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie „The Boy“ z roku 2016. Z hľadiska žánru je to film s klasickou štruktúrou a neobsahuje nič také, čo by sme už nepoznali. Celkovo je však trochu menej výrazný ako prvé dielo. Tá začiatočná scéna ma trošku vytočila – lúpež v dome nie dotiahnutý do konca. Scéna sa náhle skončí – nevieme , že čo sa stalo, čo odniesli, ako to matka a jej syn prežili. Viem, že z hľadiska príbehu niektoré časti tejto scény sú „irelevantné“, ale aj tak – je to trošku školácka chyba (pán W. B. Bell nie dneska začal točiť filmy). K. Holmes hrá celkom dobre, podobne ako aj Ch. Convery (malý Jude). Oni dvaja nesú celý film na svojich pleciach. To, že film má otvorený záver pre prípadné tretie pokračovanie už asi nikoho neprekvapí. P.S.: Za tú nedotiahnutú úvodnú scénu mierne nižšie hodnotenie. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ač se Brahms snaží, dokonce překračuje jistou hranici, před níž se zastavil jeho předchůdce, je pouze jen klasickým pokračováním, v podstatě zopakováním původního nápadu. A když na někoho bafnete dvakrát stejným způsobem, podruhé už to prostě nebude tak působivé. Obzvláště, když se film vrátí „na místo činu“. 2.5* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

The Boy II je hodně tuctový prachobyčejný béčkový horor, který vás neoslní žádným inovativním nápadem ani ultra originálním strašením. Můžu ale s klidem přiznat, že mě tenhle film ničím nějak neštval, ani jsem nesledovala čas a vcelku příjemně to plynulo. Postavy byly ok a souvislost s prvním dílem v podstatě na úrovni akorát tak stejné lokace a sem tam nějaké zmínky. Kolem a kolem je to film, který rychle zapomenu, ale špínu na něj asi házet nebudu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

William Brent Bell nakrútil nedávno nie veľmi presvedčivo celkom solídny scenár prequelu Siroty. Pred dvoma rokmi nakrútil remeselne veľmi solídne nie príliš presvedčivý scenár k sequelu Chlapca. Čo znie veľmi divne až paradoxne. Každopádne dvojka popiera zákony prvej časti a nejako sa snaží aj jej udalostiam dodať nadprirodzený charakter. Našťastie Bell dokáže vystrašiť, vybudovať atmosféru a potešila aj jedna dlhšia jednozáberovka. Katie Holmes dodáva snímke áčkovú príchuť, ale fakt, že sme tento námet videli v rôznych variáciách nedokáže oklamať nikto zo štábu. Možno by bolo najlepšie, ak by nešlo o prequel, ale samostatný film. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)
  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama