Reklama

Reklama

Recenze (32)

swiss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při závěrečné písni jsem si říkal, jak rychle tenhle díl utekl. Obávám se, že byl možná nejlepší z celé série i díky očekávané proměně. Ale ono to písní nekončí a přichází další nápověda. V tomhle dílu se toho na Lynchovy poměry vysvětluje poměrně hodně, takže se obávám dalšího zašmodrchání ve finále. Ale od toho Lynche, my bezduchá hovada, máme, ne? ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z velkých vrcholů třetí řady. Dochází zde k totiž onomu velkému momentu, na který všichni čekali, a to, že ten pravý a jediný Cooper je zpět na světě ("Já jsem FBI"). Opět následuje výborné propojeni vizuální a emoční stránky, tentokráte s takovým hlubokým osudovým podtextem ("Neodcházej - Musím"). Cílová stanice = Twin Peaks. K velkému finále nás ale čeká tolik otázek, že se z toho divákovi rozpadnout hlava... Linka okolo Audrey je asi snáze pochopitelná pro čtenáře knih, kde se tedy již dříve dozvíme, že Audrey je po závěru 2. série v komatu. Na to se dá navázat, že jí nejspíše Bob v Coooperově těle znásilnil, pač ("Sbohem, synu") a proto byl i mladej Horne takovej zmrd. Celá linka Audrey se tak nejspíš odehrává v její hlavě, a Charlie by tedy mohl být její doktor?! To je pro mě asi nejsnazší vysvětlení. Pochopitelně se nabízí mnoho otázek, co se stalo v závěru dílu... Zemřela / Probudila se??? ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu další skvělou epizodu, jehož hlavní událostí je to, že se nám Dale Cooper konečně probral z tranzu (a taky hláška I´m FBI.). Děj se taky celkem posunul a přibylo hned několik nových zvratů, včetně toho finálního, na který jsem civěl s otevřenou hubou. No, zbývají se dvě epizody, moje teorie o tom, co se stane zatím ještě nebyla potvrzena, ale ani vyvrácena, jenže objevují se tu jisté náznaky, že by to tak být mohlo. Nechci předbíhat, nějaký ucelený dojem a děj poskládám dohromady až v poslední epizodě, nebo v komentáři k celé sérii (jestli se mi ho bude chtít psát). Každopádně, zbývají už jen dvě epizody a jsem zvědavý, co na mě ještě čeká. Snad to bude mít aspoň částečně uzavřený konec. Dneska to je opět za 5*, ale za nejlepší epizodu třetí série Twin Peaks bych to fakt neoznačil. 5* ()

Mantegna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak z Dougieho se stal opět nepříjemný, posesivní starý Dale Cooper ze staré série TP . Všechno mající pod palcem a udávající všem rozkazy a formálně se tváříci jako kamarád, jak jsem to už rozebral detailně před třemi měsíci na diskuzi k TPR. Scéna přestřelky na ulici v autech potěšila i s hláškou: co to tu ku... mají za sousedy? 😊A Cooperovo I am the FBI. Zbytek jen obvyklý standard TPR. Fando 351 aliaz Krokove nedotkne, vzdálenost mojí intelektuální úrovně tomu brání, abych se dotýkal s pablbem tvých rozměrů.😂🤣😁😆😁😃😀😉😉😛 Celé TPR těží svoji kvalitu u pětihvězdičkářů jen z pomrkávání a z odvolování na staré TP, a to jen ukazuje na ubohost a vyčpělost této pětihvězdičkářské pakomunity.🙈🙊Také by bylo záhodno zde uvést jména popřípadě multy místních, ustrašených, zbabělých zmrdů, kteří se mi v seriózní diskuzi nejsou schopni postavit, tak se jako správná sebranka dají dohromady a zákeřně se postarají o můj ban, aby mohli dál šířit své triviality na hlavní diskuzi. Takže jedná se o L.O.U.S.E o obvzláště vylízaného Krokova aliaz fanda 351 / neplést si nick fanda s přátelstvím je to vygumovaný, nepříjemný ocas bez jediného nápadu / a vsadím boty, že prodavač pseudopojmů Bluntman si také přisadil. Teď už hlavní diskuzi čeká jen hovadská oslava bezduchých pětihvězdičkářů s vkusem a soudností prašivého dobytka.🐂🐄🐂🐄🐃🐃🐂🐖🐖🐖🐖🐖🐖Dokonce i pták Waldo se obrací v hrobě z té blbosti zvané Twin Peaks Return.⚰️⚰️⚰️ ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni jsme na to spoustu dílů čekali a konečně je to tady, náš Cooper se vrátil. A dokonce to vypadá, že zůstane se svou stávající rodinkou, ostatně Naomi Watts je ve své roli kouzelná a domnívám se, že její herecký výkon patří v této řadě k tomu nejlepšímu. Na závěr mě dostal tanec Audrey, to jsem nečekal, okamžitě jsem si vzpomněl, jak v jednom z první dílů tančí mladá Audrey na stejnou hudbu v Double R. No nic, přichází závěrečné rozuzlení, pojďme do toho... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama