Reklama

Reklama

Recenze (32)

Krokov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excelentní! Už po 16. části může i průměrně vzdělaný člověk objektivně říci, že je Twin Peaks Return jedním z deseti největších uměleckých děl všech dob! Já, ježto jsem nejvzdělanější na csfd.cz, jsem to poznal už po prvních dvou částech, ale teď už to snad mohu říct naplno, aniž bych se dotkl i těch méně vzdělaných jedinců, vyjma toho nejméně vzdělaného, který v životě nečetl nic jiného než 500 sešitů Kačera Donalda - Mantegny. Toho se to dotkne i tak. Edit: Jak lze vidět z jeho komentáře, Mantegny se to skutečně dotklo! 😂 ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni jsme na to spoustu dílů čekali a konečně je to tady, náš Cooper se vrátil. A dokonce to vypadá, že zůstane se svou stávající rodinkou, ostatně Naomi Watts je ve své roli kouzelná a domnívám se, že její herecký výkon patří v této řadě k tomu nejlepšímu. Na závěr mě dostal tanec Audrey, to jsem nečekal, okamžitě jsem si vzpomněl, jak v jednom z první dílů tančí mladá Audrey na stejnou hudbu v Double R. No nic, přichází závěrečné rozuzlení, pojďme do toho... ()

Reklama

bmx6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice pozdě,ale přece...Po tolika perfektních nebo naopak špatných a velice zmatených dílů(nejvíc mě sralo to přeskakování postav a nejhorší snad byl Ed a jeho okolí,které tam bylo k hovnu a nic nového to nepřineslo a jaký nudný život si žijí, opravdu jsme vidět nemuseli),přišlo to,na co čekáme celou dobu... :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu další skvělou epizodu, jehož hlavní událostí je to, že se nám Dale Cooper konečně probral z tranzu (a taky hláška I´m FBI.). Děj se taky celkem posunul a přibylo hned několik nových zvratů, včetně toho finálního, na který jsem civěl s otevřenou hubou. No, zbývají se dvě epizody, moje teorie o tom, co se stane zatím ještě nebyla potvrzena, ale ani vyvrácena, jenže objevují se tu jisté náznaky, že by to tak být mohlo. Nechci předbíhat, nějaký ucelený dojem a děj poskládám dohromady až v poslední epizodě, nebo v komentáři k celé sérii (jestli se mi ho bude chtít psát). Každopádně, zbývají už jen dvě epizody a jsem zvědavý, co na mě ještě čeká. Snad to bude mít aspoň částečně uzavřený konec. Dneska to je opět za 5*, ale za nejlepší epizodu třetí série Twin Peaks bych to fakt neoznačil. 5* ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak Twin Peaks začíná solidně gradovat a nabírat na obrátkách!! A konečně zazněly i dva kultovní hudební motivy z původního seriálu a to zrovna v parádních působivých situacích. Pecka, bomba, Lynch je borec!! Jen mě začíná moc mrzet, že všemu tomuhle mysterióznímu divadýlku bude už tak záhy konec.... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama