Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve druhém pokračování o vraždícím skřetovi se Leprechaun vrací, protože na něho přišlo volání přírody. Chce se ženit, ale kde najít tu pravou?
Hurá... přece se jen jedna najde. Je jí mladá dívka Bridget, která ale o vdavky s odporným skřetem ani v nejmenším nestojí. Ona i její přítel se musí dotěrného skřeta zbavit, což nebude vůbec snadné. A ani v tomto díle Leprechaun nezapomene na své zlaťáčky, které jsou pro něj vším. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo keby som ti kúpil radšej limonádu?“ Čo má séria za problém? Stále niekto uteká temným domom, v lese húka sova, polícia nič nerieši, jedna nezaujímavá postava umiera za druhou a stále do toho behá otravný leprechaun (inak skvele zamaskovaný a oblečený Warwick Davis). Škoda, že sa neobjavoval v oveľa lepších scenároch, tá postava mala na to, stať sa kultovou. Takto ju ale vyznávajú len fanúšikovia odľahčených béčok (čo ja ozaj nie som, česť výnimkám). Lacné (už finančne, ale i scenáristicky), neustále niekto kričí „zabíja tu škriatok!“, na čo sa s ním ostatné postavy hádajú, že škriatkovia predsa neexistujú. Už prvý diel ma nebavil – a to som ho ako malý videl v kine. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok je ukážka do čias minulých a ako škriatok ženu chcel.Potom príbeh sa dostava do súčastnosti a škriatok si pomalí ide pre svoju vyvolenú.Zas príbeh doplatil na nezáživné postavy,chovali sa strašne detinsky a prihlúplo.A tu je aj príbeh dosť opozeraný a nemá čim prekvapiť.Ale tie preludy ktoré škriatok používal na odstránenie konkurentov boli príjemným Spríjemnením nie až tak dobrého filmu.škriatok ma stále čaro čo sa týka masky,uštipačností a zlobou.Ale tento diel pripomínal Freddyho vyčíňanie a aj by som povedal že ho kopíruje sam malí škriatok.Ale viac mi to pripomínalo rozprávku,nie o dobrom škriatkovi ale o zlomyseľnom. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

V momentě kdy se malý irský opilec a lakomec Leprechaun rozhodne najít si nevěstu, začne tenhle film zavánět pěkným průserem, a to znamená, že začne zavánět už v první minutě a už se z těch sraček nedostane. Kdyby alespoň ta nevěsta stála za to, ale naneštěstí pro diváka je to taková pipka s velice nepříjemným hlasem. A tak nám zůstane jen několik zábavných momentů, které připraví skřet neposeda, a které stačí akorát na dvě hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože se původní Leprechaun nikdy nedočkal (a ani se mu nepřiblížil) kultovního statusu a ani se nikdy netěšil příliš velké divácké přízně, vznikl až obdivuhodný počet dalších pokračování. Vážně se divím, že se tohoto tématu (postavy) chytlo tolik režisérů. Jak však ukázal čas, většina dílů této série má zřejmě prachmizernou kvalitu, o čemž svědčí jejich mrzké hodnocení na internetu. Na to já však mnohdy nedám a jelikož jsem zvídavý člověk, chtěl jsem se přesvědčit na vlastní oči. Vzal jsem to pěkně popořádku a už u jedničky jsem zjistil, že „tamtamy“ tentokrát asi moc nepřeháněli. Obyčejný průměr, nic víc nic míň. Takže nebylo ani moc překvapující, že i dvojka má téměř totožnou kvalitu. Já v obou filmech moc velký rozdíl v kvalitě nezaznamenal. Jednička mi přišla v jistém slova smyslu „zábavnější“, ve dvojce se zase více přitvrdilo. Leprechaun je naštěstí pěkný parchant a i tady se rozhodně nehodlal s nikým moc mazlit (nepočítám-li jeho nastávající) a rukavičky nechal doma. Místo toho opět zamordoval několik lidí (mimochodem scéna v garáži patří k tomu nejlepšímu, co nám zde bylo nabídnuto). Navíc jsem rád, že se hlavní role opět chopil Warwick Davis, který předvedl další solidní výkon. Nicméně když sečtu těch pár plusů a mínusů, tak mi z toho opět vychází čistý průměr, stejně jako u prvního dílu. 50% ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Takovýchto křečovitých amerických, béčkových hororových komedií jsem už viděl tuny, takže ani druhé pokračování příběhu o chamtivém irském skřetovi pro mě nemohlo znamenat prakticky žádný přínos. S prvním dílem jsem sice zatím neměl tu čest, jenže pokud se drží stejně při zemi, jako tento, tak ani není o co stát. Jasně, ten nápad natočit horor s malých zeleným Leprechaunem v hlavní roli nebyl zlý a působí docela neotřele, ale jako celek je to spíš nuda a z hlavy se mi to vše vykouří určitě už do pár dnů. 30% ()

Galerie (93)

Zajímavosti (8)

  • Jediný diel série, ktorý sa odohráva na sviatok sv. Patrika. (beso74)
  • Refrén "One of Us", ktorý si spievajú piadimužíci v bare, je odkazom a poctou podobnej scéne z legendárneho filmu Obludy (1932) od Toda Browninga. (beso74)

Reklama

Reklama