foto

Billy Beck

  • nar. 26.5.1920
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 29.6.2011 (91 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Uvaříme, uvidíme…
2008 Uncross the Stars
2005 A co když je to pravda?
1999 Mystery Men
1998 Případ z Poodle Springs (TV film)
1994 Leprechaun 2
1993 Silent Tongue
1992 Půjčovna mozků
1991 Lháři
Svérázná spravedlnost
Temný vítr
Vzpomínka na vraždu (TV film)
1990 The World According to Straw (TV film)
1989 Proč Italové nepoužívají gril?
1988 Bring Me the Head of Dobie Gillis (TV film)
Můj život bez tebe
Sliz
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Baby Boom
Na prahu temnot
1986 Dům
1985 Anděl se mstí
Dopravní přestupky
When Nature Calls
1984 Micki + Maude
Pozvánka do pekla
Pánská jízda
Žena v červeném
1982 Kid with the Broken Halo, The (TV film)
Things Are Tough All Over
1981 Kamaráde, kamaráde
1980 Black Marble, The
Blázni ve vězení
Prezident a jeho rodina
Sezóna proměn
1978 Cizinec v domě (TV film)
Dobrmani připraveni k smrti
1977 Girl Called Hatter Fox, The (TV film)
První láska
1976 Bijásek
1974 Dirty O'Neil
Letiště 1975
1967 Údolí panenek
1966 Fireball 500
Štístko
1965 Do Not Disturb
1964 A House Is Not a Home
Patsy
Ten nejlepší
1963 Sladká Irma
1959 Deux hommes dans Manhattan
1957 Smolař

TV seriály

2009 Dům loutek (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2003 Carnivale (TV seriál)
Blizard (S01E04)
2001 The Tick (TV seriál)
2000 Syn pláže (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Party Favor (S02E13)
1999 The Amanda Show (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Something Wilder (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
The People Next Door (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Kde je šéf (S01E12)
1986 You Again? (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jak připravit profesora o hlavu (S02E08)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Mumie tatínkem (S01E04)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Hanging In (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
Family (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1973 Roll Out (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
The New Exhibit (S04E13)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Shannon (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Paris Precinct (TV seriál)
1954 Sherlock Holmes (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1987 Buster Keaton: A Hard Act to Follow (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace