Reklama

Reklama

Recenze (12)

FilmFaktor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasné že seriálovo naťahuje sa to... Nový Kapitán a Seven sú cool. Mladý docs son je herecky premotivovaný, ale rolu vo veľkofilme čoskoro dostane. Dobrý je. Jean Luc a Riker nemajú chybu. Old school jacket. Len tá línia s tou černošskou feťáčkou mi príde odveci.. Nevadí. Mr. Worf to celé zabil... Uvidíme jak dál.. ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti predchozimu dilu zklamani... Linka s Rafi stale nesmyslne natahovana, dlouhe pohledy mimo zaber kamery taky vycpavaj stopaz, odhaleni otce Beverly syna mydlove nenapadite a dalsi zaporak jako z animaku. Ale abych jen nehudral, za navrat jedne z nejlepsich postav TNG rozhodne palec nahoru a klasicke zvukove efekty hreji u srdce. ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už při sledování traileru na tuto řadu jsem se musel smát nad "cow lick hair" hlavní záporačkou a bohužel po jejím entrée v této epizodě se můj názor nijak nezměnil, villain by měl budit strach či respekt, avšak žoviální vystupování této paní je tak akorát k poklepání si na čelo... stejně tak její loď napěchovaná všemožnými doomsday zbraněmi, není to zkrátka můj šálek vypravečského kafe. Show tak drží nad vodou primárně duo Riker - Picard, zbytek je stále celkem o ničem, zejména pak synek plastikami zdeformované Beverly (a jak jsme zjistili i "Džej Ela") či Raffi a její feťácký quest (alespoň nástup Worfa na scénu byl celkem povedený). 65%. ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odstraňte linku s Rafi... Zlepšete to CGI, jelikož to vypadá jak PNG koláž udělaná v malování. Doslova Star Trek Enterprise mělo lepší CGI. A nechte nás si jen užívat hlavní linku. Ta vedlejší mohla úplně vyškrtnout Rafi, a nechat tam jen worfa, ničemu by to neuškodilo. Takhle to je jen vždy zbytečně natahované kdykoliv se přepne na její linku. A co to bylo sakra za hudbu, když ji Worf zachránil. To bylo jak z akčního, hodně špatného animáku, jsem se fakt zasmál. Nicméně je vidět, že s třetí sérií jedou fakt na nostalgii, a aspoň se snažím nám dát něco pořádného oproti těm dvěma předchozím blitkám (pardon... sériím). Zatím je to celkem vykrádačka WRATH OF KHAN, s tím synem atd. nicméně nestěžuju si, je to fresh a líbí se mi to (zatím). Takže uvidíme jak to dál půjde... snad nebudeme do třetice zklamaní. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud nekompromisně přetočíte části s tou seschlou černou lesboidkou, je to skoro na 4.5 Leč, jelikož jde teprve o 2.díl a všichni moc dobře víme, co bylo po 2.dílech předchozích řad, zůstanu raději na 4. Plné počty si u mě zatím zaslouží pouze SNW a LD a občas i Prodigy.  Plus za vskutku hnusného Ferenga (ten tedy dopadl na ST vskutku šokézně) a zvětšující se množství Orionských členů posádky Titan-A, který vypadá s každých záběrem lépe a lépe. Tohle se artovému oddělení povedlo. Včetně the Shrike s jako téměř vždy, bizardně ujetou Plummerovou (hrála někdy ´´normální´´ roli?) kterou bych nebýti toho jejího hlasu, nepoznal. Byť již dávno vím, že je to ona. Kpt. Shaw se začíná pomalu posunovati dále za hranici  Jsem absolutní kretén až skoro k lidskému přístupu. Worfa ani nepočítám, neb se zde fakt jen mihne. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama