Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Bob si chce urovnat život, a tak se vydá na nebezpečnou tajnou misi, aby odhalil policejního špeha. Znova ale narazí na Ferryho Boumana. (Netflix)

Recenze (9)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všiml jsem si toho už u prvních dvou sérií- Undercover sází na atribut náhody až na samé hranici uvěřitelnosti. Mnohočetným opakováním tohoto prvku docílili tvůrci u diváků ochoty přistoupit na to, že se takhle věci můžou skutečně dařit, že si maily adresát přečte/ nepřečte právě tehdy, když je to potřeba, že se telefon rozezvoní/ nerozezvoní, když na tom visí život nezastupitelného hlavního hrdiny, že se někdo stihne/ nestihne vytratit, což způsobí jednou krizi a jindy katarzi příběhu, kterej má díky tomu ohromný grády a udržuje diváka v neustálým napětí. Jinak Leyla hned po slepici nejslavnější role mima Jaroslava Čejky a když byl Ferry ale jo ošklivej, tak se najednou podobal jednomu panu prezidentovi. Je tady krásně ukázaný, jakýmu pokušení můžou být vystavení policajti, jak tvrdí na sebe musí bejt, pokud se nechtějí zpronevěřit svému povolání a poslání. Je tady hned na několik způsobů hmatatelná láska, schopnost tvůrců Undercoveru dát párům zdání vzájemné chemie se vymyká statistice- věřil jsem to každé dvojici, která se tu objevila. Scénáristicky je to výborný a režijně a herecky vynikající. Palec až do nebe! 👍 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na úplně poslední, chlapskou scénu nemám výhrad. Je to hodně podobné, jak první dvě série. Spousta drog, akce, vražd, podrazů a nedůvěry, skoro na všech stranách barikády. A to vše natočeno tak, že jsem tomu ochoten odpustit pár přešlapů a také fakt, že tahle řada byla možná nejslabší. Přesto do celého kontextu zapadla velmi dobře a já už se moc těším na Boba a Ferryho a jejich (snad) další nová dobrodružství. Našlápnuto mají víc, než solidně. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Undercorver mě baví čím dál víc, a i když jedeme podle osvědčeného mustru, nemám pocit, že by ztrácel na kvalitě. Scenáristický tah, podle kterého jsou Bob/Peter a Ferry nuceni spolupracovat, je hodně dobrý nápad. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nakonec tahle treti serie, od ktery jsem si vubec nic nesliboval, byla pecka jak svine! Peter a Ferry donuceni spolupracovat, to byla vyzivna podivana. Herecky od obou extraliga! ()

Disease 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série. V momentě, kdy je odhalen krtek, to maličko zakolísalo, ale intriky v turecké mafii to vytáhly na stejně vynikající úroveň. Finální scéna sice trochu teatrální, ale celkový dojem nezkazila. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sérka kupodivu, a zároveň k mé radosti, dokázala vystavět kvalitní děj. Po druhé sérii to moc na nějaké pokračování nevypadalo, ale tohle naopak slibuje ustálenou záležitost. Bob a Ferry. Úhlavní nepřátele ze dvou prvních řad. A tady se podařil vynikající tah - oba dva začnou pod tlakem nedobrých okolností spolupracovat a pracovat v utajení pro policii. I když ... Ferry má vždycky nějak navrch. A zároveň postava Ferryho je stále neuvěřitelně osobitá. Zábavné jsou komunikace Boba a Ferryho při jejich spolupráci. Ale hlavní je napětí a malá překvápka a to opravdu funguje. Akorát nechápu, že se na Undercover dívá tak málo lidí??? ()

Rufus_Didie 

všechny recenze uživatele

Zkouknuto jedním dechem :-). Ferryho postava je zahraná perfektně! I tato třetí série mě velmi bavila, krásně to odsejpalo a doufám, že tahle série nebyla poslední. ()

Reklama

Reklama