Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kimino pátrání po nelegálním překupníkovi zbraní Boba vrhne do další nebezpečné operace v utajení. Hranice mezi spravedlností a pomstou se začne rozmazávat. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

hanagi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti poměrně reálné první řadě se ve dvojce scénáristé celkem výrazně utrhli ze řetězu. Co chybí na uvěřitelnosti, to vynahradili zběsilou akcí a množstvím téměř infarktových situací, ve kterých se zdálo, že už se nedá nic zachránit. Moc mě bavila 8. epizoda - jak to vypadá, když má agent v utajení opravdu špatný den. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klobouk dolů, jak Steve, alias Bob v podání výborného Toma Waese táhne skoro celou sérii. Je to hodně podobné, jako jednička se skoro stejným konceptem i místy černo- komediální zápletkou, která to hned v prvním díle nečekaně postavově rozetne, aby se k tomuhle stěžejnímu momentu neustále vracela. Příběhově to místy skřípe, ale tohle vše přebíjí dobří herci a vypečené, scenáristické nápady, které mně někdy přijdou jak tažené z klobouku. Ve finále je to maličko horší, přesto stále nadprůměrná podívaná s nezaměnitelnou atmosférou, která se jen tak nevidí. Oblíbené postavy: Bob, Nathalie, JP, Laurent, Lisa, stará máti, plus ta pošahaná dvojka tanečníků z ranče. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série se z mého pohledu vyznačuje značným množstvím náhod na samé hranici uvěřitelnosti a velkou roli tady hraje určitá hloupost hlavních aktérů vydávaná často za odvahu. Efektem je divácké napětí a obvyklá radost a následné uvolnění z opakovaných zdarů, bez kterých by seriál nemohl fungovat. Navzdory těmto scénáristickým berličkám pro mě byla druhá řada seriálu Undercover těžce návyková a nemohl jsem se dočkat, až si k němu budu moct opět sednout. S faktorem šťastných náhod mi došla trpělivost v závěru, ten happy happy happy end mě lehce rozladil. Bob je tahoun, ale kvůli dobrýmu kinu bych ho obětoval. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten usmolený pokus navázat na 1. sérii se absolutně nepovedl, takže zhruba v polovině to tvůrcům  dojde a nezbyde jim,  než vyslat na scénu  jedinečného Alexeje Manvelova v roli arménského překupníka zbraní Viktora, který to celé veledílo naštěstí překlopí do černé komedie a tím zachrání jednu hvězdu navíc. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je teda fuckt, že dvojka je úplně jiná. A chvílemi téměř neuvěřitelná až jsem si říkala, že to si snad dělají z diváků prdel. Ta hlavní linka z ranče mi připadala, že mě každou chvíli přestane bavit, ale vždy se to tak nějak překlopilo, že to opět dávalo smysl a chuť se na to dál koukat. No nakonec to ustáli a nebyl to průser, ale bylo to jenom o fous. Za mě 85% ()

Reklama

Reklama