Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poručík Roland Sharp a jeho kolegyně Maggie vypátrají informátora Morgana Balla, po němž FBI chce, aby svědčil proti bossovi Johnu Cortlinovi. Když ho však předávají agentu Zaneovi, napadne je odstřelovač, který zraní Maggie a poté zabije Balla. Svědkyněmi jeho smrti se stane pět rozjívených roztleskávaček Anne, Teresa, Evie, Heather a Barbara. Jsou sice vyslechnuty, jejich popisy vraha jsou však k ničemu. Zklamaného Sharpa čeká ještě horší zpráva. Dívky se ocitly v nebezpečí a někdo je musí chránit. Přesněji řečeno, on je musí chránit. Je rozvedený, a přestože má na střední škole dceru Emmu, svět rozjařených holek je mu úplně cizí. Nastoupí jako nový asistent trenéra s vědomím, že uhlídat holky, které se chtějí jen bavit, bude téměř nemožné. Proto se rozhodne nastolit tvrdý řád. Dívky se sice snaží jeho pravidla sabotovat, Sharp ale dosáhne svého. Situace se zkomplikuje, když jedna z dívek použije telefon a zavolá Sharpově dceři. Zrádný agent FBI, který pracuje pro Cortlina, ji totiž zná a dostane se tak na stopu Sharpa a jeho roztleskávaček. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Na to, že zkraje filmu Lee Jones vytahuje mobil z rekta krávy, tak to nakonec byl naštěstí první i poslední stupidní fór - na zbytek už se dá koukat, takže slabší tři hvězdy. Jelikož je hlavní role smutný stoický mrzout, tak si nelze v obsazení představit nikoho jiného než Tommy Lee Jonese, takže pro něj jde v tomto případě o klasický typecasting. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee jako Texaský ranger, který musí uhlídat pětici fiflen. No popravdě, není to nic dobrého, ale na nějakou tu chvilku Vás to zabaví. Existuje spousta daleko nesnesitelnějších komedií a tahle mi v několika málo okamžicích připadala zábavná. Komedie o správném poldovi a skupině roztleskávaček. ()

Reklama

johhny007 

všechny recenze uživatele

Spíš palec dolů než uprostřed nebo nahoru.V televizi opakovaně skoro každoročně a nikdy mi to nějak nepříjde vtipné a další účely co to má udělat.Od začátku do konce předvidatelné.. , ale nejvíc mě na tom mrzí , že Tommy Lee Jones se tentokrát hodně sekl a bohužel to nebylo na poprvné a určitě ne naposled :/ SHRNUTÍ:Celkem o ničem bohužel obří sklamání v nemá to ani na průměr co dál ? NIC! ()

campix 

všechny recenze uživatele

Klasická americká spotřební záležitost. Není nijak přehnaně originální, ale místy je docela povedené a zábavná. Nevidím důvod proč by se Tommy Lee Jones k něčemu takovému snižoval, ale charisma má na rozdávání a jako patron nezbedných roztleskávaček se docela hodí. Děj je tak nějak předvídatelný a docela nudný, snad jen místy to je celkem zábava, jenže takových filmů jsou stovky. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele

Tommy Lee Jones mě v roli krotitele připitomělých uhihňaných a značně nesnesitelných roztleskávaček skutečně pobavil a to i při vědomí, že bez jeho účasti by film byl dost hloupou a průměrnou komedií s průhlednou zápletkou. Tihle tvrďáci (Bruce W., Arnold S. atd), kteří si ze sebe dovedou udělat srandu v parodii na sebe samé mi jsou sympatičtí. Nádherná scéna s klimatizací byla navíc i poměrně originální. Příjemná oddechová komedie. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Během natáčení automobilové honičky dostal autobus smyk, převrátil se, vrazil do jedné z kamer a zničil ji. (Karlos80)
  • Původně měla být postava Rolanda Sharpa (Tommy Lee Jones) agentem CIA. Jones si ale prosadil změnu na texaského rangera, a to nejspíš proto, že z Texasu pochází. (Coldrex)
  • Původní název filmu byl "Cheer Up". (Karlos80)

Reklama

Reklama