Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kirk, Spock, McCoy a vážně nemocný diplomat Federace jsou uneseni. (SkyShowtime)

Recenze (8)

Brucey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku divné. Ja osobne povedzme podobné pseudointelektuálne romantické tlachanie neznášam, a to ani nemusí byť len o láske medzi mužom a ženou, napr. finále The Haunting mi skazilo len neustále opakovanie blbostí o rodinných hodnotách a podobných sračkách, ale túto startrekovskú verziu som skonzumoval aj s navijakom. Ako teda povedal Spock, my ľudia sme vo svojej podstate fakt iracionálni:) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Může existovat soužití mezi organismy, které jsou si na hony vzdáleny? Při troše štěstí a snaze určitě, jak dokazuje díl, který mimo jiné ukazuje, jak pojem vězení může být chápán rozdílně. A také je zdůrazněno, jaká je podstata lidského života, jaký je jeho smysl, byť někdo to bude vidět zcela jinak. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koncept s takovým potenciálem zahozenej pro romantickej shit. I tu romantiku bych asi přežil, kdyby to nebylo tak předvídatelný a v podstatě plochý. 3* za pár hezkých konceptů vč dnes zábavné chvíle kdy seriál z reálně minulosti ukazuje staromilskou morálku své fikční minulosti v naší budoucnosti co je přežitá už dneska. ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už začínám chápat proč wokaři a feministky (včetně těch, co píšou současné, nové díly ST) nenávidí postavu Kirka - jedním z důvodů je zcela jistě i tento  díl. Autoři zde totiž krásně vykreslili ženy, které se zaměří pouze na kariéru a odmítnou rodinný život, jako nesnesitelné fúrie bez smyslu života. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Epizódy boli vyrobené v inom poradí, než boli pôvodne vysielané. Epizóda "Metamorphosis" bola vysielaná ako deviata, preto je niekedy označená ako S02E09. (koba)

Reklama

Reklama