Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gagy, které Vás rozesmějí, scénky, které Vás dostanou na kolena, písničky, jaké jste ještě neslyšeli. Legendární čtveřice Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela se vrací na televizní obrazovky. (TV Barrandov)

Recenze (25)

Crash master 

všechny recenze uživatele

Užívateľ ForGump to vystihol dosť presne. Barrandovská verzia Partičky zatiaľ pôsobí dosť lacne, veľmi malé publikum a po grafickej stránke tiež úpadok. Najväčším problémom je rýchle tempo. Na ďalšiu hru sa skáče hneď po pár sekundách, a pôsobí to až priveľmi zostrihane. Hry sa nestíhajú poriadne vysvetliť (aj keď ich poznáme), pri hádacích hrách sa zadávanie úloh vystriháva, a postavy sa dozvieme až po začatí hry. Nebolo by tiež od veci púšťať k stutočným divákom ešte nejaký smiech nahraný vopred. Obecenstvo bolo prvý diel dosť tiché. EDIT: Po pozretí druhého dielu pridávam hviezdičku. Chlapci hrajú stále rovnako skvelo, bohužiaľ im to kazí spracovanie, za čo však oni nemôžu. Naozaj by to chcelo väčšie publikum a kľudne aj hrať menej hier za ten diel, hlavne aby to nepôsobilo tak zostrihane ako teraz. EDIT 2: Tretí diel už dosiahol "primáckych kvalít". Chmela zasa exceloval, navyše už zostal čas aj na zadanie úloh. Ak uvidím viac dielov ako tento, dám aj barrandovskej verzii päť hviezd. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

V krátkém údobí, kdy se Partička vytratila z obrazovek Primy a postupně přišla o skvělého Ondru Sokola, se hodně lacině pookřála na stále zhoršujícím se Barrandově. Oproti primáckému zázemí naprosto nekvalitní pořad. Přesto se ale najde spousta her, ve kterých kluci dokázali svými vtipy zastínit jinak tak nepříjemné prostředí. ()

Reklama

ForGump 

všechny recenze uživatele

Partička je zpátky, tentokrát na Barrandově. Všechno je při starém, ale alespoň podle prvního dílu je viditelná drobná změna. Pořad mi narozdíl od primácké verze přijde dost otesaný a pokrácený. Žádné domluvy a promluvy mezi hrami, pouze a čistě hry. Publikum není příliš početné a nedělá atmosféru. Vcelku je to ale stále ta samá oblíbená Partička. No a vzhledem k tomu, že Prima právě rozhodla o nasazení posledních premiérových dílů, které jí jěště zbyly, tak bude do konce letošního roku na co koukat. Každopádně zatím vede ve zpracování Prima nad Barrandovem (u mě) 4:3* ()

amyth odpad!

všechny recenze uživatele

Říkejte mi třeba rozmazlený divák, nebo mi nadávejte do zapšklých intelektuálů, ale byl jsem odchován na Monty Pajtnech, duech Laurie a Fry, Lábus a Kaiser, ........ Improvizace je sice těžká, ale ještě těžší je nesklouznout do vulgárnosti a jednoduchých klišé. Bohužel v tom jsou Genzer se Suchánkem naprostí mistři - každá jedna jejich scénka je prakticky stejná, invence nulová, vulgárnost a nucenost velmi vysoká. Česká tvorba zábavných show je bohužel téměř mrtvá, ti nejlepší se bohužel pustili cestou pekla (kdo zná Tuzemský konzumní a Českou sodu - ten musí plakat co se z těch lidí vyvinulo .....). Podle toho dnes vypadá náročnost a vkus diváka. Když už dokonce i Prima pochopila, že je to opravdu prdeloidní kombinace škodící tváři televize čím dál tím více tak to už je co říci ()

Updated_Cake odpad!

všechny recenze uživatele

Šmakuláda spíchnutá narychlo, aby se zalíbila Barrandovu a hraná před komparzisty. Od původní Partičky to mělo hodně daleko, díky bohu, že moc dílů nevzniklo. Chybu bych nehledal ale v hercích, spíše v Barrandově a v tom, že někdo reálně očekával, že 20 nebo kolik komparzistů, kteří mají umělý smích a vlastně spíše moc nereagují, budou tvořit stejnou atmosféru jako klasické představení před lidmi, co si koupili lístek a baví je to. Barrandov, co dodat... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V roce 2021 Michal Suchánek v jednom rozhovoru uvedl, že se La Parta natáčela s komparzisty v hledišti a ne před normálními platícími diváky jako v případě Partičky (od r. 2011). (OJan)

Reklama

Reklama