Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pan Monk už tři noci nemůže spát. Navíc potká záhadnou ženu, na kterou musí stále myslet. Na radu svých spolupracovníků jde v noci ven a prochází se městem. Oknem restaurace uvidí vraždu, ale když zavolá Stottlemeyera s Disherem, v restauraci žádné stopy nejsou... (TV Nova)

Recenze (6)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto dílu tvůrci ukázali, že jsou opravdu PÁNI FILMAŘI. Natočit v rámci tohoto seriálu, který se nebere moc vážně a leckdy paroduje sám sebe, takový mistrovský mysteriozní díl, to si zaslouží uznání. A to je ten důvod, proč opravdu nemá smysl, aby se české stanice poukoušely o nějaké Profesory T či jiné pokusy o přiživování na kultovních seriálech. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně odlehčená epizoda, která nám ukazuje, kolik se toho dá za jednu noc zažít. Máme tu podvodníka v baru, nákup drog, který se zvrtne, "zmrtvýchvstání" (kolegy policisty z Mentalisty), projížďku vozem s rozvážkou novin a nakonec i opravdovou vraždu (kterou tentokrát v podstatě zavinil Monk svým čmucháním). Plus skvělá parodie na kapitána Americu. ("Pardon, já musím jít spát. A tady kolega musí jít zachraňovat Gotham." - "To dělá Batman.") Akorát ta záminka, proč je Monk fascinován tou neznámou ženou, tady si asi autoři zapomněli nastudovat pořádně fakta o transplantaci... ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, ta krimi zápletka, ke které se propracujeme až skoro v půlce epizody, je myslím docela průhledná, i když vypadá zamotaná, ale tenhle díl je primárně o tom, proč Monk hledá paní, kterou náhodně potkal na ulici, aniž by sám věděl, proč ji hledá a proč kvůli tomu nespí. Noční město mu přichystá podivná překvapení, jen těch náhod mi přišlo trochu moc. Ale kvůli závěrečné scéně s taxikářkou to stojí za to. A pak kvůli scéně u psychologa, který si Monkovi dovolí říct, že si nemůže pamatovat všechny lidi, které kdy potkal. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama