Reklama

Reklama

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy

  • USA Gretel & Hansel
Trailer 2

VOD (1)

Kdesi daleko v zemi pohádek vede mladá dívka svého malého bratra do temného lesa. Zoufale shání jídlo i dřevo. Narazí ovšem na děsivé ztělesnění zla. (Filmbox)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ost od jako vždy, vytecneho Roba, je tady... A je prakticky stejne kulervouci, jako jeho brilantni, Maniac. Třeba tento tip, někdo využije. 😁

na příspěvěk reagoval Comida

gein

gein (hodnocení, recenze)

Psychor

Tak kde jsi s těma informacema do píči ty duševní neplavče,však si psal že přispěcháš :)

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Je to pokračování předchozího (skvělého) Jeníčka a Mařenky nebo ani ne ? 

na příspěvěk reagoval gein

KUFI

KUFI (hodnocení, recenze)

Hororu s carodejnicema je malo a sem vdecnej za kazdej, i kdyz je to napul pohadka. Jednu takovou pohadku, ktera u me odstartovala v utlym veku posednutim carodejnicema si preju celej zivot zfilmovat a kdybych na to mel knowhow a prachy tak to udelam. Nekdy v sedmi-osmi sem cet kazassky lidovy pohadky, kde byla jedna naprosto posravaci, silena, brutalni a ktera mi utkvela v hlave. Byla o lovci, kterej se v zime vydal do hor aby nalovil zver a ziskal z ni kozesiny na prodej. Kazdej vecer k nemu do jurty chodila stara babizna, ktera naproti nemu u ohne mlcky sedavala, drzela spalek a drasala ho dlouhyma nehtama. Ten lovec ji daval syrovy maso z jaka. Vzdycky kdyz sem to cet, tak sem mel husinu po celym tele.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Psychor

Ešte šťastie, že slovenská premiéra je už potvrdená. V našich radoch lobista tvojho kalibru nie je, nemali by sme šancu.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Nikol10

V prosinci se zúčastním jednání Unie filmových distributorů, kde budu lobbovat za opětovné umístění snímku v plánu premiér. Za normálních okolností bych se nejspíše spolehl na Aerofilms, přes který jsem do českých kin protlačil Climax a Midsommar. Jenže Gretel & Hansel je čistě žánrový horor, tudíž pro Aerofilms neprůchozí. Sledujte diskuzi a já co nevidět přispěchám s dalšími informacemi. 

na příspěvěk reagoval mm13

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Vabr

Jmenovalo se to Les hrůzy, ale poté došlo k nesmyslnému přejmenování na Mařenka a Jeníček: Les hrůzy, což byl neskonale hloupý název, který jsem distributorovi okamžitě omlátil o hlavu. Jenže místo toho, aby upozadil své ego a uznal chybu, tak se urazil a raději snímek nadobro stáhl z českých kin. 

na příspěvěk reagoval Nikol10, gein

Vabr

Vabr (hodnocení, recenze)

Počkat, ono to bude jen na Slovensku? Myslím si, že se to tu předtím jmenovalo Les hrůzy, pokud si dobře pamatuju. Nejspíš to v českých kinech nebude :/.

na příspěvěk reagoval Psychor

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Psychor

nerád by som kopal do mentálne nespôsobilých, tak už nebudem opakovať, čo tu bolo viackrát spomenuté. a že je rec hodne popredu oproti všetkému, čo bolo v tomto subžánri kedy natočené, to na faktoch nič nemení. toto je asi jak tvrdiť, že séria piatok trinásteho začala štvrtou časťou, pretože je najlepšia a vzniklo po nej viac pokračovaní, ako pred ňou. choď si lahnúť, prosím ťa

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Jakožto zdejší hororový expert nyní vnesu do diskuze tolik potřebnou odbornost a uvedu tvé laické mudrování na pravou míru. Brakový Blair Witch Project k renesanci hororového žánru a rozmachu found footage nikterak nepřispěl, jelikož v následujících letech očividně nevznikl žádný vydařený počin, jenž by danou metodu využíval. Onen legendární zlom nastal až v roce 2007, kdy se do distribuce dostalo hned několik hororů té nejvyšší kvality. Dominantní postavení zaujal Balagueró se svým [Rec], které využívá osvědčené postupy zcela novým a mnohem rafinovanějším způsobem. V tomto revolučním roce jednak započal boom hororů, které využívají přístup "první osoby" či found footage, a především se hororový žánr znovu vrátil na trůn kinematografie.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Nikol10

ja som myslel, že to iba v usa. keď to išlo v kinách u nás, heather donahue už myslím mala malinu za najhorší herecký výkon :)

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Nikol10

ono to asi bolo tým, že vtedy nebol moc výber. ja som mal v čase premiéry 12. mal som jedného kamaráta, ktorý veril, že je to real, tak sme ho v tom nechali :D

na příspěvěk reagoval Nikol10

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Rychle jsem to odeslala. :) Myslím tím to, jak každý tvrdil jaka to je pecka, jak jsou cool a s odstupem času, řekli, ze teda nic moc. Ja horory miluji a samozřejmě i když mi všeobecně FF horory vůbec nesedi, uznávám, že Blair Witch je kult, co tyto horory nastartoval.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Nikol10

do toho kto je podstatný som asi nemal zachádzať, to je fakt. chcel som len poukázať nato, že ľudia, ktorí sledujú veľa hororov majú nato viacmenej rovnaký názor. páčiť sa ti blair witch samozrejme nemusí. mne vždy prišiel na také slabšie 4 hviezdy. ale historicky dôležitý proste je, a aj keď možno nebol prvý, žáner odštartoval rovnako, ako kedysi slasher odštartoval prvý halloween, ktorý tiež nebol prvý svojho žánru. tej vete ako a kto a kedy robil, že je cool, nerozumiem. čo tým chceš povedať?

na příspěvěk reagoval Nikol10

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Kdo je podstatný a kdo je nepodstatny horor fanoušek? To je jedna věc, další vec,tak obří reklamu na Horor jsem v te době nezažila nikdy, snad jen blaznovsti okolo Šestého smyslu(,ten,ale za to stal!)Stojím si za tím a i kupa jinych určitě kteří dělali jak jsou cool a film pecka a přitom stojí leda tak za hovno.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

honajz

“...Udělala“ jej kultovním jen reklama a fakt, že spoustě lidí bylo hloupé tehdy přiznat, že naletěli...” takže rozpočet 60 tisíc, tržby 250 miliónov. čsfd 71% od 25 tisíc ľudí, čo je na horor výborné. imdb 6,5 od 250 tisíc ľudí, čo je na horor tiež dobré. vtedajšie kritiky (s výnimkou výkonu hlavnej predstaviteľky) boli tiež nadpriemerné. na čsfd neni jediný podstatný hororový fanúšik (s výnimkou hladassa, ktorého týmto zdravím), ktorý by tomu dal menej ako 4 alebo 5 hviezd. takže “...Udělala“ jej kultovním jen reklama a fakt, že spoustě lidí bylo hloupé tehdy přiznat, že naletěli...” neni nič než názor teba, miestneho klauna psychora a možno ešte livingovej imaginárnej sestry

na příspěvěk reagoval Nikol10

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

honajz

a ešte aby som zareagoval na tvoj príspevok “... Blair Witch nic nenastartoval, protože kopíruje - a vědomě - rok starý film a nejde ani o prvního zástupce žánru. „Udělala“ jej kultovním jen reklama a fakt, že spoustě lidí bylo hloupé tehdy přiznat, že naletěli...” to je neskutočný nezmysel, ktorému ani sám nemôžeš veriť. ty tu svoje ničím nepodložené dojmy vydávaš za fakty. tá posledná veta nestojí ani za reakciu, no uznaj. ale ak v tom fakt mieniš pokračovať, napíš mi prosím vlastnými slovami niečo o tom filme, ktorý podľa teba “naštartoval” žáner ešte pred blair witch. díky

na příspěvěk reagoval Psychor

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

honajz

to čo som písal o blair witch, bolo v jednej vete s kruhom, šiestym zmyslom, atď. takže nie, nepopiera. potvrdzuje. a môžeš kludne fabulovať ešte týždeň, ale matematika nepustí. keď si ten odkaz čo si mi dal porovnáš so súčasnosťou, hororov v kinách proste je mnohonásobne viac. a keď si to porovnáš napr s rokmi 93,94,95 bolo ich ešte oveľa menej. ty tým odkazom čo si postol si potvrdil, že mám pravdu viac, ako by som to dokázal sám, takže vôbec neviem, o čom sa tu ešte bavíme.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

honajz

akože nič v zlom, ale do kín z toho išla tak polka prvej strany :) z tych štyroch strán je jedna ázia a takmer celý zvyšok direct to video. ale tak hádať sa mi o tom moc nechce. evidentne ťa aj tak nepresvedčím

na příspěvěk reagoval honajz

Reklama

Reklama