Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco si užívali letního tábora, planetu napadli mimozemšťani. Teď musí skupinka čtyř dětí, které nemají nic společného, podstoupit nebezpečnou misi a zachránit svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Kailo 

všechny recenze uživatele

Scény, co vykrádají Jurský Park, scény co vykrádají Vetřelce a dokonce drahej McG vykrádá i sám sebe - Terminator Salvation. Do teď nevím, jestli jsou cílovka vážně desetiletý dětska, protože se baví neustále o sexu a análních věnečcích. Postavy celkem nesympatické, hlavně zrzavej bratr, kterej má na můj vkus až moc duše. Ale uznávám, že černej kluk vypustil z pusy pár gagů, u kterých jsem se pobavil. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus se ta děcka snaží tvářit děsně dospěle. Sází jednu popkulturní hlášku za druhou, nezapomínají na podivné sexistické poznámky, které by byly možná ok, kdyby to byl film pro odrostlejší publikum, případně pro dospělé. A to Rim of the World rozhodně není. Vlastně je to taková levná vykrádačka všeho možného - od Transformers až po Battle Los Angeles, akorát v hodně dětinském provedení. Dějově je to mdlé, po stránce výpravy a efektů hodně laciné a hlavně mezi děckama nefunguje žádná opravdová chemie ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Splácanina všeho možného a navíc nezábavná. Když ve scéně v kuchyni cituje Jurský park a zároveň Vetřelce, dá se na to dívat, ale takových scén je žalostně málo. Hlavní dětští hrdinové se navíc bůhvíproč chovají jako o deset let starší, ale vtipné to není... Chtě nechtě jsem je navíc musel porovnat s hrdiny Stranger Things, kterým nesahají ani po(d) kotníky. Co se týče režie, McG je sice můj oblíbený videoklipový blázen (a pro Netflix už natočil fajn The Babysitter), ale tentokrát ho v rozletu citelně brzdí rozpočet - při prvním setkání s mimozemšťany jsou triky vyloženě špatné a později se s nimi pro jistotu šetří a film bohužel nemá co nabídnout. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

I love these crap movies. Chtelo by se mi rict, ze az vyrostu, budu tocit takovyhle srajdy. Akorat ze ve ctyriceti uz je asi pozde na to, abych vyrost. Tenhle film je fakt hloupej a plnej popkulturnich narazek az tak moc, ze vlastne lame ctvrtou stenu za predpokladu, ze si to samotnej scenarista a reziser uvedomujou. A kdyz se podivam na tvurci historii scenaristi a vezmu v potaz, ze McG byl odjakziva reziser presne takovejch srajd, musi to bejt lamani ctvrty steny. Also, Jack Gore has Josh Hutcherson vibes a Miya Cech ma imho budoucnost. Also also, Alex urcite hral Dead Space, protoze toho emzaka znegoval jako Isaac Clarke :) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Spracovaním tuctová, obsadením detí do takmer Dňa nezávislosti nie až tak tak tuctová hračička. Triky decentné, nedalo sa čakať viac, ale práca McG-ho je poznať, rozdiel medzi béčkovým-céčkovým resp. TV režisérom a niekým, kto možno už nie je v prvej lige, ale býval, to je poznať. Celkom slušný síce zapadnuteľný, ale nie márny Netflix pokus. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno